סתם רציתי להגיד לכל חברי הפורום ש

סתם רציתי להגיד לכל חברי הפורום ש

אני מאד אוהבת את כולכם. וכייף לי לדעת שאתם כאן. (התקף רגשנות של הריונית
) קחו חיבוקים, נשיקות ומתנות

vivi49

New member
עידית קחי בחזרה../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

איתך ב"משאך הכבד" והמיוחד ,,,

ל3

New member
עידיתושששששששש

גם אנחנו אוהבים אותך -מאוד מאוד ושתדעי ש"התקף" רגשנות שכזה הוא תמיד מבורך שלך, שירי

lupland

New member
סתם רציתי להשיב...

רק תדעי שבמפגש הבא שלנו את חייבת לי חבילת טישו. ממש חוסר אחריות מצידך לבוא כך פתאום ולהפתיע אותנו בהתקף רגשנות כזה אל תשכחי כי את מדברת אל חברים חולים הידועים בסף רגישות נמוך. נב:מקווה כי לא יהיה מעונן וגשום בבוקר.אחרת איך אייבש את הכרית ספוגת הדמעות מהלילה? ורק שתדעי שמבחינתנו אלייך עדית:VICE VERSA

vivi49

New member
היי אסי

תופסת טרמפ על הנושא "הרגיש"תרתי משמע והמיוחד הזה". פרט במטוטה ,,רק אם תוכל ,,בדרך "הרצינית "וההיתבטאות המיוחדת שלך. האם אתה מיתכוון באופן אישי ל"סף רגישות נמוך אצלנו חולי הלופוס... לי יש המון מה לומר בנושא. כל טוב ויוי.

lupland

New member
...צריך עזרה...

היי ויוי. קודם כל אני חייב לציין .איזה תענוג כאן.ממש לא נחים לרגע. אני חייב להודות שאני נבוך כרגע.יושב מול המסך 42 אינ´ץ שלי וממש ממש מצטער להגיד שלא ירדתי לסוף דעתך. אם אכן מדובר כאן בשאלה של האם לחולי הלופוס יש סף רגישות נמוך יותר משמע אם היה ניתן למדוד או אם ניתן יהיה למדוד אי פעם את הרגישות של האדם וכיצד הדבר בא לידי ביטוי.האם לזה התכוונת?

vivi49

New member
היי שוב

אסי..בקיצור, כיצד באה רגישותינו כ"זאבים , וביחוד המין הגברי לידי ביטוי. כל הפרעה והרגישות שלה כמובן. אך האם ידידנו הלופוס מעלה את הרף בקשר לאמוציות הריגשיות יתר מעל המידה הרצויה.? האם אתה מרגיש שכשהרגשות גואות כושר השיפוט (השיכלי)יורד כלומר אין איזון ולעיתים יש הצפה של הרגשות ?. אם אתה ממש מובך ,,,תרגיש חופשי לא לענות. אלה סתם שאלות של ימים חורפיים קשים מכאבים . כשהרגשות גואים וגואים אצלי,,, ויוי.

ל3

New member
ויווש ´ היקרה

מקווה שהכאבים יחלפו מהר. אוהבת, שירי

lupland

New member
מצטער על האיחור

היי ויוי.בתקווה שיסלחו לי החברים כאן פניתי אלייך דרך המסרים. שלך אסף

למעלה