סתם רציתי להוסיף תמונה ב-

יאקומו

New member
תמונה של אומנימון מביס את דיאבולימו

תכסח אותו אומנימון, תשבור לו ת´שיניים, תוריד לו תחיוך מהפנים המכוערות שלו! הווו, אני רעה... (אל תתייחסו, אני באטרף...)

יאקומו

New member
רוסמון

רוסמון, הגדילה של לילימון, יש לה שוט שהיא משתמשת בו למתקפה, ולא רואים לה את העיינים.

יצרתי היום עוד דיג´ימון

אל תשאלו אותי איך קוראים לו/לה או מה הוא/היא עושה-כי אני בעצמי לא יודע! מה שחשבתי לעשות זה לתת לכם להחליט איך יקראו לו/לה או מהו/מהי בכלל? אני אשמח מאוד אם תענו כי אני רוצה לראות מה אנשים חושבים על הדיג´ימון/נית שלי ממבט ראשון [אני מתכוון שתכתבו מידע על הבחור/ה,שם,דרגה,התקפה,תחביבים,רמת השכלה(אם אתם רוצים), סיווג , או אפילו להוסיף משו משלכם] הסיבה שאני עושה את זה זה בגלל שאני יודע שיש כמה שלא אוהבים שאני יורד על הדיג´ימונים שאני מצייר. סיבה שניה- זה מעניין אותי.סיבה שלישית-אולי זה מעניין אתכם. אז תכתבו... מצפה לתגובה יפה!

Digi Lista

New member
פה גדול נשמע מתאים...

אבל חסר ה"מון" בסוף...בכול אופן קן, תקרא את ההודעה שלי מהבוקר(פרק מספר 10)ותגיב מה דעתך על הרעיון שלי, אני פונה אלייך(קודם כול כי אתה באמת יודע ואוהב ליצור דיג´ימונים) ואל כולם תקראו ותגיבו כי רק ככה אפשר יהיה להחליט כאן משהו.

ash 1

New member
הגידילה של לילימון

ושל קבוטרימון ושל גרודומון (הגדילות הם הרגילות לא גנטיות לא משולבות לא כול שאר בילבוליי השכל שכתובים שם(לכול דיג´ימון יש איזה אלף גדילות)) בעעע אני לא מצליח להכניס לינקים אז תיכנסו לאתר הזה ותיכנסו לאנליזר חחחחח כנסו לווימון יש לו מלא דיג´יגדילות כולל הדינוזאור בכחול שריינמון נילחמה בו לא מיזמן ונג´מון וגטומון ןחחח סטינגמון חחח בקיצור כנסו לאתר יש בו דיג´ימון אנליזר מעולה

ash 1

New member
ניכנסתם לאתר?

תיכנסו לאגומון ולכול הדיג´ימונים הראשיים הם גודלים לכול הרעים בסידרה

burhtk1

New member
עוד סוג של גטומון...

חמודה לא? בתגובה להסבר שנתתי על שיש כמה סוגים לדיגימון...אפילו שהיא לא באותו השם אבל זה גם סוג של גטומון ממש דומה לה...

למעלה