סתם רציתי לומר

הדרומית

New member
סתם רציתי לומר

שהסקר מדהים... אבל מוזה יקירה קיטלגת את הפחד לפי ראות עייניך. את צריכה לשים לב לכך שלכל אחד יש אופי משלו, ולפעמים הפחדים לא נכנסים במה שהזכרת, שלבטח היו קשורים איכשהו לחייך, זה לגיטימי, אינני מאשימה אותך אבל הפחד הכי גדול שלי הוא לאבד עוד מישהו שיקר לי. איבדתי את החברה הכי טובה שלי, וזה יותר מדיי בשבילי.

ה מוזה

New member
רק להבהיר - תשובות הסקר הן שלכם

אני רק העתקתי אותן למקום הנכון והעלתי אותן כסקר על מנת שישמרו .. אם זכור לך אניהו העלה לפה שאלות שבועיות מרתקות .. בהסכמתו העלתי את השאלות עם התשובות שלכם חברי הפורום לקטיגוריה של סקרים. ואגב.. יש עוד מספר שאלות ותשובות מרתקות שלכם שיעלו בקרוב לסקרים.. ולך דרומית יקרה ,תודה על העידוד .. ואת מוזמנת בעתיד להשתתף בתשובות במידה ואניהו יבחר העלות לכאן עוד שאלות ממוחו המוכשר.

*g99

New member
הפחד-מהו בעני:

פחד הוא סיכון כולשהו.סיכון לפעמים חוווים ולפעמים רק מודעים לאפשרויות שיגרמו כתוצאה מהמעשה. לא צריך להיות אמיץ בכדי להתנסות,צריך להחליט אם כן או לא.פחד זה משהו שאנחנו הגדרנו לעצמנו. כולנו יודעים שלגעת בחשמל זה מסוכן,ולכן אני פוחדים..מישהו ניסה פעם לגעת בחשמל (ולא הכוונה כילד קטן)? כמו כן סמים זה מסוכן,מישהו ניסה פעם לקחת סמים (אני בטוחה ולצערי שכן)? שניהם מובילים למוות בסופו של דבר ולכן אנו יודעים שזה מסוכן והתוצאה היא פחד. פה ישנה טעות..זה לא בדיוק פחד,זו מודעות שממנה נובע הפחד.לעומת זאת לאבד חבר זה בדר"כ התנסות מרה וממנה מגיע הפחד.. כל הדברים הללו נתונים להחלטתנו אם לקחת סיכון או לא. אז זה לא שאני לא מפחדת..אני חושבת שיש להגדיר קודם מהו פחד. זו דעתי,מקווה שלא העמסתי יותר מידי.

למעלה