סתם רציתי לספר...

nikit1

New member
סתם רציתי לספר...../images/Emo99.gif

אחרי שהתבכיינתי לכם השבוע- ואכן היה שבוע קשה ומיאש יש לי גם משהו נחמד לספר. קיבלתי את הצעת אחת הבנות כאן לערב ללא דיבורים על החתונה ו... היום כאסף חזר מהצבא חיכיתי לו עם ארוחה מושקעת לאור נרות, מוסיקה של יאני ופלאפונים וטלפונים מנותקים. העברתי את כל השמיכות לסלון וישבנו ואכלנו על רצפה ואח"כ גם נרדמנו כשהכלבה שלנו לידנו.היה פשוט נפלא, כל הדאגות והעצבים נשכחו כלא היו ולא נאמרה אף מילה על ההכנות, ההורים והמינוס בבנק! אני מתלהבת במיוחד מהעובדה שנרדמנו כיוון שאני סובלת מנדודי שינה באופן כרוני ובאמת לא זכור לי מתי הצלחתי להירדם עם אסף!אמנם עכשיו אני ערה אבל נפעמת מהעובדה שנרדמתי איתו בשעה סבירה.ומחר אנחנו מטיילים ביפו ואוכלים בחוץ! אז- תודה על העצה הנפלאה! מומלץ בחום גם ללא סיבה מיוחדת.

nikit1

New member
חלק ב´ ...../images/Emo42.gif

החלטתי להמשיך עם הגל של שבירת השגרה והערתי את אסף ב 4 בבוקר. לקחנו את הכלבה ונסענו לת"א לראות את הזריחה בטיילת, אח"כ טיילנו בנווה צדק וסיימנו בארוחת בוקר ב"דיטה". מה אני אגיד לכם- פשוט חזרנו בכוחות מחודשים, מחויכים ושמחים. משהו כ"כ קטן (וכמובן שעדיין הקפדנו להימנע מלדבר על ההכנות) שכ"כ פשוט לעשות מילא לנו את ה"מצברים" להרבה זמן. אני אחזור ואומר- מומלץ בחום! לעשות משהו נחמד ביחד, בלי הפרעות ובלי דיבורים והתעסקויות בהכנות לחתונה- מרגיע ומחזיר למציאות, כל הדברים שנראו לי כ"כ מהותיים לפני יומיים פתאום נראים באור אחר.

shelycat

New member
המון בהצלחה....

ניקיט אני כל כך שמחה שאימצת את ההצעה שלי גם לנו זה היה הדבר שמידי פעם החזיר אותנו לקרקע ועזר לישון (הזמן בו מחליטים לא לדבר על ההכנות והחתונה). ד"ש לאסף והכלבה
והמון אושר והצלחה פשוט כי.... מגיע לכם!!!!

אין מילים פשוט כייף......./images/Emo8.gif

זה פשוט מדהים איך מאורע קטן מחמם את הלב אני יושב פה מחוייך מאוזן לאוזן ומשתתף בשמחתכם תמשיכו כך אתם פשוט ניפלאים..... בהצלחה אייל...

*שיר

New member
../images/Emo23.gif איזה יופי! כמה רומנטי !

נשמע נהדר ואין כמו הימים האלה לאושש ולחזק את הזוגיות
תמשיכו ככה!

רחלי1

New member
כל הכבוד!!! איזה משמח לשמוע!!!../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

אני כל כך מבינה ללבך.... כל הכבוד על היוזמה ועל התוצאות!!!

kisses

New member
אני באמת שמחה שהיה לכם

זמן קצת להיות ביחד אני מקווה שמהיום והלאה שתמיד תהיי שלווה ורגועה ורק מאוהבת שתהיה לך שבת שלום

oc101

New member
אוי , איזה רומנטיקה -מדהים../images/Emo99.gif|בו

אני כל כך מקנאה - כל הכבוד עשית לי חשק אם מחר אני מגיעה עם פנס בעין שמאל-תדעו שניסיתי להעיר את בעלי
שלך הצערה בבשלניות

יעלי2

New member
לניקיט../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif

תודה על שהזכרת לי שצריך לצאת מהשיגרה. אני מאוד שמחה שהצליח לך ויצרת לכם רומנטיקה כזו! אני גם חושבת (בתשובה לאוסנת שחושבת שבעלה יכניס לה בוקס אם היא תנסה להעיר אותו ב 4 בבוקר), שבגלל שבעלך לעתיד בצבא, זה היה לך קל יותר.
אני בכל אופן, מאמצת את אחד הרעיונות, ושמחה על ההשראה. הרבה אושר ושבוע טוב וקל. יעלי2

nikit1

New member
איך הצחקת אותי!../images/Emo6.gif

מסתבר שיש יתרונות לזה שבן זוגי היקר רגיל ל3 שעות שינה ולקום לכוננות עם שחר!
רק שמחה ורומנטיקה לכולנו!

אתי@

New member
איזה כיףףף

כשעברנו לדירה שלנו אז עוד לא היו רהיטים, אז ישנו על מזרון בסלון מול הטלויזיה וגם אכלנו מול הטלויזיה וזה היה ממש כיף - מן פיקניק ארוך שכזה... מאחלת לכם עוד המון ימים כיפיים כאלה

dorlim

New member
../images/Emo99.gif מקסים - מקסים ../images/Emo99.gif

גם הרעיון וגם הביצוע - כל הכבוד

למעלה