סתם רציתי לספר...

OriaNooSH88

New member
סתם רציתי לספר...

חברה ממש טובה שלי גרה בלוס אנג´לס ואח שלה הגדול (שנראה כמו ראיין פליפה ממשחקי פיתוי...) יוצא עם מארי קייט!!! וכשהייתי שם לפני חודשיים פגשתי אותה!!! והיא בן אדם ממש ממש נחמד!!! (את אשלי לא יצא לי לפגוש...)

זה ממש נחמד אם זה אמיתי...

אבל כמו כל ישראלי ברברי חסר השכלה וטיפש מצוי אני לא מאמין לך... וזה לא אישי... פשוט קשה להאמין, כמה שאני רוצה להאמין ולשמוח בשמחתך... מצטער... אם יש לך הוכחות כמו תמונה או לא יודע מה... תראי לנו ואז אני אחזור בי על מה שאמרתי... בכל אופן אני מקוה שאת אומרת אמת...

OriaNooSH88

New member
האמת היא שזה כן אמיתי...

את החברה הזאת הכרתי דרך בית הספר. השכבה שלי התכתבה עם ילדים מבית ספר בלוס אנג´לס כבר כמה שנים, והשנה במאי יצאה משלחת של 14 ילדים וכל אחד התארח בבית של זה שהוא התכתב איתו... כשהחברה שלי סיפרה לי על אח שלה, כמוך גם אני לא האמנתי, אבל היא הראתה לי תמונות שלהם ביחד... ואז אחרי כמה ימים היא שכנעה את אח שלה שמארי קייט תבוא אליהם הבייתה. ואז פגשתי אותה! זה לא היה להרבה זמן כי הם היו צריכים ללכת אבל זה היה משהו!!! אין לי תמונות של מארי קייט ושלי ביחד אבל יש לי אחת שלה עם החברה שלי ואח שלה... אין לי סורק בבית אבל אני אנסה לסרוק מבית של חברה שלי...

ואללה..?

ממש נחמד... החברה שלך מלוס אנג´לס היא ישראלית? יהודיה? או שהיא לגמרי לא קשורה אלינו, הישראלים, ופשוט הפרויקט של ההתכתבות היה עם ילדים מדת וארץ אחרת...? אהה ואם את באמת יכולה לסרוק זה יהיה ממש מצוין!!!

OriaNooSH88

New member
כן...

הילדים שהתכתבנו איתם הם מבית ספר יהודי בלוס אנג´לס...

rahelm

New member
יש לי תמונה של החברים שלהן...

ואף אחד לא מזכיר אפילו את זה מהפיתוי~!!!!!!!!!!!

omerikoosh

New member
הייתי רוצה לפגוש אותה מאד ...

אבל אני לא מאמינה לזה !!!

omerikoosh

New member
אוקיי קראתי ...

קראתי את התשובות שלך לאלה שאמרו שזה לא אמיתי ... אם תוכלי לשלוח את התמונות זה יהיה ממש נחמד לכווווווווווולם
טוף אז בה ביי ...

אה כן

ואני הייתי שנה בארצות הברית אז יצאתי איתן כשהן היו בנות 14 יו די להאמין לכל דבר אבל לפחות הסיפורים משתפרים

למעלה