סתם רציתי לשים תמונה
ש ש י ר ל י 24 New member 16/4/04 #2 שימי של קרייצ'ק פלייייייייייייייייז? אני לא מוצאת תמונות שלו בנט
O o c e a n New member 16/4/04 #3 אני אשים עוד מעט כרגע אני לא מצליחה לשים יש איזו בעיה אבל אל דאגה יש לי מגוון תמונות בשבילך של קריצ'ק
אני אשים עוד מעט כרגע אני לא מצליחה לשים יש איזו בעיה אבל אל דאגה יש לי מגוון תמונות בשבילך של קריצ'ק
O o c e a n New member 17/4/04 #8 יש לי עוד כמה אבל אני לא מצליחה לשלוח לך תשלחי לי את האי סי קיו שלך או אי מייל ואני אשלח לך את התמונות אם תרצי....
יש לי עוד כמה אבל אני לא מצליחה לשלוח לך תשלחי לי את האי סי קיו שלך או אי מייל ואני אשלח לך את התמונות אם תרצי....
ש ש י ר ל י 24 New member 17/4/04 #10 יש לי מסנג'ר....וגם אי סי קיו כתובת אי מייל של מסנג'ר:[email protected] אי סי קיו: אבל אני לא יכולה לקבל קבצים -327206156 צרי איתי קשר עדיף לאי מייל כי זה יותר נגיש לי מאי סי קיו
יש לי מסנג'ר....וגם אי סי קיו כתובת אי מייל של מסנג'ר:[email protected] אי סי קיו: אבל אני לא יכולה לקבל קבצים -327206156 צרי איתי קשר עדיף לאי מייל כי זה יותר נגיש לי מאי סי קיו
O o c e a n New member 17/4/04 #11 טוב משום מה זה לא מצליח לשלוח לי גם לא באי מייל נראה לי יש איזו בעיה עם התמונות האלה חבל הם די יפות