סתם רציתי לשתף את דעתי על פרק 1109

kobi 23

New member
סתם רציתי לשתף את דעתי על פרק 1109 ../images/Emo58.gif

כן,אני בטוח שכבר דנתם עליו לפחות לפני 3 שבועות ששודר במקור. לפי דעתי זהו פשוט פרק ענק,הוא אמנם עשה לי פלשבק לאחד הפרקים מהעונה ה5,עם בן אפלק וההורים עם התחת במקום פנים. אבל עדיין הוא היה פשוט גדול. פרק שלם שמדבר על חרא וחרבון יכול להיות אך ורק בסדרה כזו. גם הקטע שבו השתילו את הזכייה שלהם באמי היה פשוט מעולה,בפעם הראשונה חשבתי שזה סתם מעין פרומו לסדרה אחרת אך בפעם השניה כבר קלטתי את העניין. חחחחחחחחחחה הומר עצמי (וגם כמובן על חשבון האמי) ענק. הקטע של הNO'2 עם בונו גם הצחיק אותי וכמובן הפינלה שבו לקחו את האמי ודחפו אותו ל"ייצור" שרנדי הוריד שם. ועוד משהו ששמתי לב אליו מהעונה ה10,אולי אני טועה בעונה ובטח כבר דנו על זה בעבר אבל שינו את הקול של קרטמן (שוב) והפעם ממש לרעה ...בפרקים הראשונים הוא היה סתם צווחן,לאחר מכן היה לו קול מאוד מתאים ועכשיו יש לו קול ממש מעצבן. נשמע לי כאילו שהוא התבגר ומתחיל להתחלף לו הקול. יוחזר הקול הישן

Doronko1

New member
בקשר לקראטמן

תשמע טריי מעשן סיגריות וזה משנה את הקול אתה מבין אותו דבר מאט גם הוא מעשן והקול של קייל ושל באטרס השתנו . אין מה הרבה לעשות .

kobi 23

New member
אגב

אני גם מעשן (כבד אפילו) כבר עשר שנים ולא נראה לי שהשתנה הקול שלי כ"כ

איתי בל

New member
אני מתפתח כבר יותר מ20 שנה

אני נראה לי בדיוק כמו כשנולדתי...פחות שמים לב לזה כשאתה נמצא עם עצמך יום יום גם אם לא היית מעשן הקול שלך השתנה משתנה וישתנה במשך 10 שנים

Vdrums

New member
כמו שהאנימציה השתנתה כך גם הקולות.

לדעתי עכשיו הוא נשמע יותר מצחיק מהעונות הראשונות.

למעלה