סתם, רציתי לשתף

סתם, רציתי לשתף

אז ככה, בתי בת 9.5, מוגדרת כילדה עם ליקויי למידה, קשב וריכוז ודיספרקציה. לומדת בכיתת חינוך מיוחד בבית ספר רגיל. אני ואביה, גרושים, ובסך הכל יש תקשורת מאד טובה. היום היה צריך ללכת איתה למדורת ל"ג בעומר (אני הייתי אמורה להצטרף מאוחר יותר), אך פתאום מתקשר, ואומר שאינו מסוגל ללכת, לא יכול להתמודד עם הסיטואציה.לראות את בני כיתתה ולהשוות אותה לילדים אחרים (מ"כיתות רגילות"). מה אגיד לכם, נהיה לי פשוט עצוב. ילדה כזו מקסימה, מתוקה, עם בטחון עצמי ופוטנציאל שלמרות כל הקשיים שלה, לא מוותרת, ונלחמת כל יום מחדש. והוא, ככה פשוט עוד לא מסוגל לקבל אותה, עם כל הקשיים שלה אבל ובעיקר עם כל הטוב שבה. עצוב, פשוט עשה לי עצוב.

קרן ט

New member
שולחת לך חיבוק ענקי

מבינה בדיוק על מה את מדברת.... גם אני אמא לילד עם קשיים דומים. קחי המון אויר, הרימי את הראש והמשיכי הלאה...

love410

New member
איזה ילדים מקסימים יש לנו

נכון איך שהם נאבקים בני נותן לי את האומץ להתמודד עם החיים האלה מאחלת לך בהצלחה ופשוט בשביל הגרוש שלך שבורא עולם יתן לו סובלנות וגאוה בלב .

באמת מקסימים

ואכן זקוק לכח הגרוש שלי, מקווה בשבילו שזה יגיע תודה ו-
בחזרה

Diana M

New member
נכון זה עצוב. אך ההפסד בעיקר שלו

הוא שקוע בעצמו ובמה שיכל להיות ובכך מפסיד את מה שיש ומה שיש זו ילדה מקסימה ופורחת שהיא בתו. אני מעיזה להניח כי יום אחד הוא יתעורר ויצטער על כל הזמן שפסיד. שולחת לך חיבוק ועידוד. אין לי ספק כי בתך ילדה מקסימה ואת זו שרואה בה את כל הדברים הנפלאים שקיימים בה. דיאנה

../images/Emo51.gif

מסכימה עם כל מילה שכתבת, מקווה שכשהוא יתעורר - לא יהיה לו מאוחר מדי

למעלה