סתם שאלה אבל....

pika17

New member
סתם שאלה אבל....

אני היחידה שאהבה את הצילצול בגירסאות היפניות שלו יותר מהחידוש האמריקאי הגירסה[או יותר נכון כמה]היפנית הפחידה אותי יותר.כולם אומרים שהמקורי על הפנים והחידוש יפה .אני לא אהבתי את הגירסה האמריקאית היפנית יותר הפחידה אותי במיוחד החלק ה2.

noa131

New member
אמממ

אני לא הבנתי כלום ביפנית כי כל השמות שונים והכל מעורפל- אם היו מצלמים את זה באיכות יותר טובה אז אולי אבל זה נראה כמו סרט משנות השישים..חח וחוצמזה- יצא כבר סרט שלישי?!?!?!

noa131

New member
חח אין שום בעיה אבל איכות הסרטים

בשנות השישים הרבה יותר ירודה מאיכות הסרטים עכשיו...חח

Evolution17

New member
גם אני אהבתי יותר את היפנית

במיוחד 1 ו2. השלישי כבר לא היה יפה לדעתי

pika17

New member
יופי אז אני לא היחידה.......

כי היפני ממש היפחיד אותי והאמריקאי לא.נורא אהבתי את הסיגנון של היפנים ובכלל הסיגנון היפני מפחיד.[גם הילדה ביפני הייתה מפחידה.ובאמריקאי לא.לא אהבתי את האמריקאי.].

BrightDarkness

New member
את לא היחידה...

ראיתי קודם את היפני והרבה יותר אהבתי אותו הוא הרבה יותר הפחיד אותי האמריקני לא הפחיד לא יודעת למה זה היה נראה כאילו הם איכשהו הרסו את זה...

השלישי יצא מזמןן ..היפני כאילו ו...

היפנים יותר מתוחכמים כי את מפחדת בהם בלי לראות דם או פנים מעוותות ובאמריקאי חוץ מהילדה לא פחדתי מכלום וגם הילדה זה היה רק לקראת הסוף שהיא הבהילה אותי.. באמריקאי הם עשו אותו יותר אימה פחות פסיכולוגי ולקחו את כל הדברים החיצוניים שמפחידים אותנו כמו פנים מעוותות ודם ושמו וביפני לקחו את כל הדברים שמפחידים אותנו פסיכולוגית כמו צעדים של רגליים או עליית גג ורעשים משונים.... בגלל זה בחלק מהמובנים היפני יותר מפחיד אבל האמריקאי יותר ברור... הבמאי היפני של "הטינה" שכחתי איך קוראים לו אמר אפילו שהסרטים היפנים הם לא מובנים הם משאירים מקום לדימיון ולפירוש אישי והאמריקאים רוצים התחלה אמצע וסוף.. אבל לכל אחד יש את הדעה והפירוש שלו אני ראיתי את שלושת היפנים ואת האמריקאי ובהחלט היפנים יותר פסיכולוגים והאמריקאי יותר חיצוני וברור

למעלה