סתם שאלה, או שתיים

סתם שאלה, או שתיים

דבר ראשון שלום לכולם. עכשיו לשאלות, לכמה מכם שאיפות להיות באמת בתחום המוסיקה בעתיד חייהם? והאם אתם יודעים במה זה כרוך ומוכנים להשקיע בשביל שזה יקרה? צ'או חבר'ה, יואב ______________________ סטודיו Distorted Harmony יואב אפרון --------------------------------- www.distortedharmony.com

Yoko Nakajima

New member
עונה :)

לי בהחלט יש שאיפות, למרות שאימא ואבא היו מעדיפים שאני אממש את הפוטנציאל האחר שלי [עורכת דין/רואת חשבון ולא מוזיקאית/כותבת שירים...] עד כמה שאני מחוייבת איפהשהוא ללכת בכיוון שייתן לי יותר ביסוס כלכלי, קשה לי לראות את עצמי לא-עוסקת בתחום הקשור במוסיקה בעתיד. פשוט אני לא מצליחה לעכל דבר כזה. לרקוד, לנגן, לכתוב, להלחין..... עניינים הקשורים במוסיקה תמיד היו חלק ממני ואני בחיים לא אוותר על זה, זו מי שאני. [תירגום: מוכנה להשקיע הרבה]

noam273

New member
תשובווות.

אני רוצה לעסוק במוזיקה שאני יהיה גדולה, זה חלום שכזה, אבל אני יודעת שהסיכוי שזה יקרה קטן מאוד, אני מוכנה להשקיע בזה מאוד, אני הולכת לתלמה ילין בשנה הבאה, וראיתי שאם אני משקיעה בלהתאמן בכל יום ממש, ולא לוותר לעצמי, אני מצליחה במה שאני עושה. כל כך מקווה לקריירה מוזיקלית, כל כך רוצה את זה, ומקווה שזה יקרה. נעמיקה

זה יפה מאוד חבר'ה...

אבל לא עניתם לשאלה השנייה שלי, אם אתם יודעים במה זה כרוך? עכשיו הגיל הממוצע כאן זה תיכון או לפני תיכון? _________________________________ Distorted Harmony יואב אפרון ----------------------------------- http://www.distortedharmony.com

noam273

New member
נדמה לי

שזה לפני התיכון.. זה בעיקרון כרוך במזל, כישרון, וכוח רצון, זה גם תלוי מה רוצים לעשות, אפשר להיות נגן בלהקה, אפשר גם ללמד כלי נגינה ועוד אפשרויות, ?

ענבל... כשאת אומרת מגיל שש

הכוונה היא שהתחלת לקחת שיעורים? להשקיע כמה שעות ביום? אם כן איזה שיעורים? ______________________ Distorted Harmony יואב אפרון -------------------------- http://distortedharmony.com

inbal287

New member
הו, שאלות מעולות../images/Emo9.gif

מוזיקה הייתה מאז ומתמיד השאיפה שלי... מאז ומתמיד רציתי לעסוק במוזיקה ואח"כ הבנתי שאני רוצה להתמקד בתחום השירה. אני יודעת במה זה כרוך, נתחיל מכך שבהרבה עבודה קשה. המון. ואותה אני עושה מאז שאני בת שש בערך, כך שלהתאמץ, להשקיע, להוכיח את עצמי ותמיד לשאוף לטופ זה לא דברים שחדשים לי. אני אעשה ועושה הכל כדי באמת להצליח ולהגשים את החלום שלי. זהו
.

hagarshtar

New member
עונהנה../images/Emo118.gif

לכמה מכם שאיפות להיות באמת בתחום המוסיקה בעתיד חייהם?כן אני מאוד רוצה לעסוק במוסיקה בעתיד,להיות נגנית או סתם לכתוב שירים לזמרים..או לעצמי,אבל לא לשיר אותם
לכתוב אותם והאם אתם יודעים במה זה כרוך ומוכנים להשקיע בשביל שזה יקרה?אממ..אני מקווה שאני יאכל להצליח ואם כן זה יהיה בטוח אחרי תיכון ולא נראה לי מיד אחרי..יהיה קשה לעסוק בסוקה ממש,איפה שאני אלמד וזה קצת בעייתי כרגע.

A N I g M A

New member
ברור שיש לי.

והאמת היא, שתמיד ידעתי שזה מה שאעשה. אני מוכנה להשקיע הכל. את כל הזמן שלי, ואת... רוב הכסף שלי
אם אני רוצה משהו אני אשיג אותו.

התגובות שלכם ממש יפות

וואי חבר'ה, ממש נעים לקרוא את ההודעות שלכם. מי מכם לומד במגמת מוסיקה? ____________________ Distorted Harmony יואב אפרון ------------------------ http://www.distortedharmony.com

inbal287

New member
אני למדתי...

במגמת המוזיקה של הצוללת הצהובה בירושלים, פרשתי אחרי השנה הראשונה. לא הסתדרתי עם האנשים...

למעלה