סתם שאלה - האם אתם מכירים להקות

סתם שאלה - האם אתם מכירים להקות

שנשמעות כמו רד הוט או אמרו שהם מושפעות מהם????????? נ.ב - זה נסיון עלוב ביותר להעיר קצת תפורום

lollapalooza

New member
אממ...

פאנקי מאנקס
אני לא חושבת שאי פעם שמעתי להקה שנשמעת כמותם וזה בעצם הייחוד שלהם, לא
שהם פשוט לא נשמעים כמו שום דבר אחר. יחידים במינם.

המממ....

הבס של מייקל בנסון (משינה) מזכיר לי הרבה פעמים את הבס של פלי, אבל אולי אני סתם מושפעת (מחר אני בהופעה של משינה
).

paradoxile

New member
מברוק על משינה גם אני רוצה

חזי...מסתבר שזה החילזון הגדול בעולם(על משקל הפרסומת של קרלסברג)

SirPsychoSexy1

New member
משינה להקה גדולה..

הייתי בשתי הופעות שלהן בקיסריה פשוט מדהימים ובקשר לכותרת של הנושא... אני לא יכול לחשוב על להקה שממש מזכירה לי את הצ'ילי פפרז אפשר להגיד שRAGE AGAINST THE MACHINE מזכירים לי חלק מהשירים בONE HOT MINUTE וגם הדיסק הראשון של היהודים מזכיר לי קצת את הצ'ילי פפרז....

lollapalooza

New member
טוב, האמת

שאני כ"כ לא סובלת את הלהקה הזו שקשה לי בכלל להשוות אותם לפפרז...

SirPsychoSexy1

New member
אני לא השוותי.. כולה אמרתי

שהדיסק הראשון שלהם אז שיש שם שירים שמזכירים לי מדי פעם את הפפרז... סליחה באמת שהבעתי דעה...

lollapalooza

New member
אייל-

שום סליחה ושום כלום. בשביל זה יש פורום, בשביל להביע דעות. ולא תמיד יסכימו איתך, אז מה
זה מה שטוב, החלפת רעיונות

SirPsychoSexy1

New member
אין לי בעיה שלא מסכימים איתי...

יש לי בעיה עם התקיפות שהם אומרים את זה "איך אתה משווה בכלל?!" זה נשמע כאילו מזלזלים בדעה שלי אפשר פשוט להגיד "אני לא מסכים/ה איתך" וזהו ככה הרבה יותר נחמד

Punkit1

New member
אני תקפתי? לא זכור לי כזה דבר..

חוץ מזה אתה יכול גם לכבד את הדעה שלי ולא לבוא בהגזמות של "סליחה באמת שהבעתי דעה..." תביע דעה ותעשה מה שאת רוצה. אוקי אוקי אולי לא הייתי צריכה להגיד את זה... אבל אני אישית לא הייתי משווה בחיים בין היהודים לרד הוט... אז סליחה סבבה?

SirPsychoSexy1

New member
סבבה..

ורק תקווי.. שהגיטריסט של הלהקת מחווה לצ'ילי פפרז לא מבקר בפורום הזה כי הוא הגיטריסט של היהודים :):)

lollapalooza

New member
אמממ...

אני בספק אם הוא מטריח את עצמו לכאן אבל גם אם כן- אז מה
אני שונאת את היהודים (אויש זה נשמע אנטישמי, את הלהקה כמובן) ואני לא אסתיר את זה. הכל עניין של טעם.

Punkit1

New member
שיט

שיכנס שיהנה שיקרא את ההודעה שלי 03468347968863456347 פעם ממש אכפת לי

למעלה