סתם שאלה ואולי יותר מאחת

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
סתם שאלה ואולי יותר מאחת

זה לא נראה קצת מתסכל כשבנמסיס פיקארד עדיין קפטן, ואילו קתרין ג'ינווי היא אדמירל? (אני קלטתי נכון, או אני טועה?) אז נכון, היא אחלה של קפטן בעולם, אבל פיקארד פיקד על ספינת הדגל של הפדרצייה. ועוד שאלה האם היה מתוכנן סרט להמשיך את חלל עמוק תשע? הסיום של הסדרה היה כל כך. . .. מאכזב לדעתי. ועוד אחת - סדרת מס"ב מוצלחת חייבת חייזר/מוזר תורן על הספינה? (ספוק בראשונה, דאטה בשנייה, אודו בחל"ע9 וסבן וניליקס בוויאג'ר?)

piper cub

New member
שלום,

שבוע שעבר היה לנו פה שרשור שלם על איך ומתי מתקדמים לתפקיד אדמירל, ולמה גיינווי התדקמה ולא פיקארד. את/ה מוזמנים לקרוא שם מדוע ולמה. לדעתי האישית, חבל שהוא לא רוצה להתקדם, אבל זו הבחירה שלו. ג'יינווי רוצה להיות בקצונה הבכירה, ויש לה הרבה פוטנציאל להגיע לפסגה (מפקדת הצי) - עיינו ערך פרק הסיום של וויאג'ר. בכל מקרה, אני לא זוכר שראיתי את השם שלך לפני כן, אז ברוך הבא לפורום. ואם אתה ותיק ואני סתם לא שמתי לב, אז נחמד לפגוש אותך
.

DDN

New member
וברכה

אני גולש חוזר. גלשתי כאן ב2002 (אם אני לא טועה), ואולי קצת בהמשך. עכשיו אני חוזר, כשהתחלתי לראות וויאג'ר. ברוך הנמצא, נחמד לפגוש גם אותך.

DDN

New member
ומצאתי את הדיון ההוא. תודה.

אכן היה, לפני שבועיים אחד כזה.

EBow

New member
מענה לשתי השאלות - אבל הפוך -->

חייבת - אף סדרה לא חייבת שום דבר לאף אחד, לפחות בתיאוריה. הפדרציה, מעצם טבעה והגדרתה, היא ארגון שמאגד תחת כנפיו (או מנועי העל-חלל שלו, יותר נכון) שלל תרבויות וגזעים. לפיכך, זה רק הגיוני להניח שהצוות הבכיר של מרבית הספינות בגוף המגן (והחוקר) של הפדרציה יאוכלס לפחות באיש/אשת צוות אחד/אחת שאינו משתייך/ת למין האנושי. אם אתה שואל אותי, זה נראה לי אפילו פחות הגיוני שצוות של ספינת חלל שמשתייך לגוף כמו הפדרציה יכלול יותר מבן-אנוש אחד. אבל אני מניח שלבסס סדרת טלוויזיה בעלת שאיפה לפופולאריות על צוות שכולו למעט אחד מורכב מחייזרים הוא רעיון תמוה משהו |שיעול|פארסקייפ|שיעול|. בכל מקרה, נראה לי שגם בלי להכיר אותך, הייתי מהמר שגם אתה תשתעמם מסדרה שכל הצוות הבכיר שלה יורכב מבני-אנוש. אני יודע שאני הייתי משתעמם. לגבי השאלה השנייה שלך - סרט על DS9 לא מתוכנן וההרגשה האישית שלי היא שלא נזכה עוד לראות את סיסקו וצוותו לעולם בהרפתקאות חדשות, לא על המסך הגדול ולא על המסך הקטן. לעומת זאת, הסרט הבא, האחד-עשר במספר של מסע בין-כוכבים יתרחש כנראה... - לכל הרגישים -
כ-100 שנה לפני תקופת הסדרה המקורית, כנראה איפשהו בסביבות אמצע שנות השישים של המאה ה-22, אבל לא יהיה קשור לאנטרפרייז מבחינת דמויות וגם לא יותר מדי מבחינת עלילה. אין בינתיים במאי צפוי או ליהוק של שחקנים. הנה קישור.

oblique

New member
עוד פעם התחלנו...

לכל מי שמצפה לסרט ה 11 של מסע בין כוכבים לפני 2008 אם בכלל... אל תתלו תקוות גדולות מידי עם כל התהפוכות של פאראמאונט (איזו חטיבה נקנתה ע"י איזו וכיו"ב) שלב של פרה פרה פרודקשן זה המצב שבו הסרט ה11 נמצא וזה בערך כמו להיות בלופרינט לספינת חלל בפלנישיה אוטופיה.

למעלה