סתם שאלה טיפשית... אבל שמסקרנת אותי...:) מה זה D35? (מהשם של הפורום)
N naturopathy New member 5/12/05 #1 סתם שאלה טיפשית... אבל שמסקרנת אותי... מה זה D35? (מהשם של הפורום)
D DeathWing New member 6/12/05 #2 לא טיפשי בכלל ../images/Emo13.gif D- דיגיטלי (Digital) 35 - 35 מ"מ של סרט הצילום במצלמה
D diklalalala New member 11/12/05 #3 ../images/Emo163.gifתמונות ראשונות בZ6 ללא עיבוד קניתי עכשיו מצלמה חדשה (מינולטה Z6), ועשיתי כל מיניי ניסיונות מה אתם אומרים ??? אשמח לתגובות, ביקורות ומה שעולה לכם בראש...
../images/Emo163.gifתמונות ראשונות בZ6 ללא עיבוד קניתי עכשיו מצלמה חדשה (מינולטה Z6), ועשיתי כל מיניי ניסיונות מה אתם אומרים ??? אשמח לתגובות, ביקורות ומה שעולה לכם בראש...
H hillti New member 11/12/05 #12 וואו לפי דעתי הלא מקצועית, התמונות ממש ממש יפות יש לך פונטציאל אדיר ואני מקווה שאת הולכת לפתח אותו יש לי הצעה בשבילך תקחי את החברה הטובה שלך, ותלכו ביחד לטיול בשכונה, ואני בטוחה שיצאו לך כמה תמונות טובות מזה
וואו לפי דעתי הלא מקצועית, התמונות ממש ממש יפות יש לך פונטציאל אדיר ואני מקווה שאת הולכת לפתח אותו יש לי הצעה בשבילך תקחי את החברה הטובה שלך, ותלכו ביחד לטיול בשכונה, ואני בטוחה שיצאו לך כמה תמונות טובות מזה
B borntojump New member 11/12/05 #13 למה פה??? ראשית תתחדשי שרשורים מסוג זה יש להעלות בפורום "צילום סטילס - ציוד וסיוע" (אולי)