סתם שאלה לא קשורה

TA127

New member
סתם שאלה לא קשורה

אני עושה אתר בבגרות באינטרנט על הלהקה והמורה שלי לא מאשרת לי את הנושא בגלל שהיא חושבת(אני לא יודע אם זה נכון)שלאחד מחברי הלהקה יש נטייה אנטי יהודית\ציונית ושהם משתמשים בסמים...זה נכון?

ממש אבל ממש ממש לא

ואם עדיין יש לה ספקות, אז תגידי לי ששתיים מבנות הפורום אפילו הלכו לראות אותם בחו"ל. פגשו אותם ו"זכו ליחס חם". איזה שטויות

TA127

New member
פיו..זו הקלה

אז למה הם לו מגיעים לארץ? וסתם כדרך אגב..למה כולן פה בפורום בנות?

adiiiXD

New member
יש גם בנים

בפורום הכללי נראלי שיש אפילו יותר בנים מבנות ....

הם לא מגיעים לארץ

כי היא סיימו את הסיבוב הופעות שלהם.. אבל אנחנו עובדים על זה

TA127

New member
אני מניח שיש סיבה שהם לא באו עד עכשיו

זה לא שזה סיבוב ההופעות הראשון שלהם...טוב אבל נקווה שיבואו

etmiys

New member
כן. זה נקרא כסף.

אתה מבין, הרבה יותר זוךל לעשות סיבוב הופעות בארה"ב וקנדה, או סביב דרום אמריקה, או אירופה, כשאת הכל אפשר לעשות ברכב או בטיסות קצרות ומאוד זולות יחסית. כשיש כל כך הרבה אנשי צוות וכלים להזיז ממקום למקום, זה עניין קריטי. אחת הסיבות שהרבה להקות לא באות לארץ, זה פשוט בגלל שזה יקר מאוד להטיס את כל הקונספט הזה מאירופה לפה, בשביל הופעה אחת, שלא בטוח שתשתלם, כי מבחינת כמות מעריצים, אנחנו טיפה בים לעומת הרבה מדינות אחרות. כפיש?..

יאפ

וגם בגלל שאנחנו מדינה קטנה. הם לא ממש צריכים ויכולים לעשות יותר מהופעה אחת כל פעם שהם באים.. זה לא כמו באנגליה שהם דחפו שם בערך 10 הופעות בשבועיים. לא משנה שלפחות 100 אנשים אם לא יותר היו אנשים שבאו בקביעות כל ההופעות לא משנה היכן הם נערכו באנגליה. גם להטיס לאירופה זה עסק יקר, אבל הוא יותר משתלם כי יש יותר הופעות לעשות. בארץ.. וול.. אנחנו כן יכולים למלא אולם לfull capacity אבל זה רק להופעה אחת. אז כן.. כמו שאנחנו מדינה קטנה ובחינת תושבים אנחנו טיפה בים. כך גם עם הופעות. וגם.. אנשים קצת מפחדים לבוא לכאן.. אני עדיין בשוק שדפש מוד מתכוונים לבוא שוב. דפש מוד ביטלו פעם קודמת בגלל המלחמה, רק הוט צ'ילי פפרז ביטלו בגלל האינתיפאדה או ענארף..

etmiys

New member
גם בוב דילן ביטל

בפעם האחרונה שהוא היה אמור לבוא. עכשיו מתוכננת לו הופעה בקיץ. יווווו!!!! איך הייתי רוצה שהצ'ילי פפרז יבואו!! אההה!!! וכמובן, טוב, אני לא צריכה להגיד- גם 30...

תמיד יש סיכוי

זה לא שנדפקנו, פשוט הסתבכנו עם כל העניין הזה של התביעה. הם יבואו הם יבואו בסופו של דבר..

TA127

New member
פיו..זו הקלה

אז למה הם לא מגיעים לארץ? וסתם כדרך אגב..למה כולן פה בפורום בנות?

DarkSecretLove

New member
../images/Emo207.gif

אני מצטערת שלא הייתי פה הרבה הרבה הרבה זמן פשוט אני בתקופת לחץ של מבחנים ,אז אין לי ממש זמן לנשום..=\ תודה לכולם על הברכות ליום הולדת! אני חולה עליכן!
והנה הקעקוע למי שרוצה לראות

etmiys

New member
וואו!!../images/Emo2.gif

הוא יפה ממש! הצבע הזה מהמם... זה ממש מגניב!!! תחדשי חמודה!!!

למעלה