סתם שאלה לידע כללי

Amit mom

New member
סתם שאלה לידע כללי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

היות ואני לא גרה בישראל לא ידועות לי המידות. קבלתי מחברה בגד לילדה במידה 4. מה זה אומר? 4 זה מתאים לילדה בת 4 שנים? יפעת

anat30g

New member
מידות

בישראל שלא כמו בארה"ב למשל, לכל חברה יש סט מידות משלה... לכן נורא קשה לנחש איזה 4 קיבלת. יש חברות שיש להם מידות בקפיצות של 2... דהיינו 2, 4, 6, 8, 10... יש חברות שיש להם קפיצות של אחד. דהיינו 1, 2, 3, 4, 5, 6... יש חברות שיש להם מידות ילדים לפי S M L XL או SX... אם כי אם אני הייתי צריכה להמר - הייתי אומר שסביר להניח שמידה 4 שקיבלת זהה למידה 2T האמריקאית. דהיינו לגיל שנתיים.

אז הבגד של שילב הוא לגיל 4

לגבי השני אני לא יודעת. תקחי את שני הבגדים ותעשי השוואה בין המידות וזה יעזור לך להחליט אם הבגד השני הוא גם לגיל 4.

לא מסכימה!

בגד של שילב במידה 4 הוא לילדה בת שנתיים וחצי-שלוש. המידות שלהם פיציות. הם מגדירים מידה 4 לבת שלוש. יובל בת ארבע ולובשת מידה 5 שלהם ובבגדים מסויימים אפילו 6. גם אני הייתי מתייחסת למידה 4 כאל 2T.

סליחה, אבל עדיין אין לי נסיון אישי

עם הגילאים האלה. הידע שלי פשוט נובע מקניית מתנות לילדים של חברים ומהנחיות המוכרות בשילב, שאמרו לי שכל מידה של בגד היא בהתאם לגיל של הילד (כלומר, אם הילד בן 3 צריך לקחת מידה 3 וכן הלאה...) סליחה אם הטעיתי זו לא הייתה הכוונה.

אמא של ליה - זה מאוד תלוי בגודל של

הילד. שגיא למשל בן 5.5 חודשים ולובש בגדים של 12 חד´
. כך שאם מישהו יביא לו בגד בגודל 1/2 שנה, אאלץ להחליף...

אמיר.

New member
תלוי איך הזמנתם את הילד. ../images/Emo13.gif

אנחנו תמיד סימנו בטופס הבקשה לקבל ילד XL ..
קיצר.. הילדים תמיד הולכים עם מידות גדולות ב - 1 מהגיל... אבל יש לי בן דוד עם ילדים XS שמאזנים את המצב בשוק הבגדים.. הכי טוב יהיה לעבור לשיטה שבה נותנים את גודל הגוף בס"מ.. (לאושקוש היקרים יש את זה...)

אחותי שגרה באוסטרליה

שולחת לנו המון בגדים בשביל תומר, והאוסטרלים הנחמדים מסמנים על הבגדים לא רק את המידה, אלא גם לאיזה מידות גוף זה מתאים - אורך ומשקל, כך שגם אם חברה מסוימת מעט שונה במידות מחברה אחרת, מבחינת האורך והמשקל המידות די מדויקות, וכך אנחנו תמיד מקבלים בגדים שהם בול על תומר, והמידות שהוא לובש (לפי האוסטרלים) נעות בין 00 ל - 2, זה מקביל בערך ל 6 חוד´ עד שנתיים.

אמא של ליה - זה תלוי בגודל של הילד

שגיא למשל בן 5.5 חודשים ולובש בגדים של 12 חד´
. כך שאם מישהו יביא לו בגד בגודל 1/2 שנה, אאלץ להחליף...

anat30g

New member
../images/Emo13.gif המידות האמריקאיות הרבה יותר

נוחות ושפויות.... 2T פרושו 2 של פעוט (toddler)... גם במידות האמריקאיות יש יצרנים שעושים 2T קטן ויש שעושים 2T גדול... אבל לפחות יש איזשהו היגיון מאחורי המספרים.

תפוח עץ

New member
עוד לא בני שנה וחצי ולובשים מידה 4

של שילב. אז תעשי חשבון. ורק רק קצת קצת גדול (לא יותר מידי)

בת שנה וחודשיים...

ולובשת מכנסיים בגודל 6-12 חודש (בגלל הרזון) ובגדי גוף או אוברולים עם רגליות בגודל 18-24 חודש (בגלל הגובה)... במילים אחרות - זה ממש ממש אישי.

ואצלנו מבלבל מאוד

יש חברות שכפיר לובש מידה 6 חודשים, יש חברות שהוא לובש 18 חודש, והטווח ביניהם גם, כמובן. אז זה באמת שאלה של חברה. אצלנו מידה 4 היתה טובה בגיל שנה וחצי שנתיים. היא לובשת מידה 6-8 היום, אבל לאחרונה ספיר פתאום תפסה גובה בבת אחת, והיא כנראה תזדקק למלתחה חדשה...

תבדקי לפי האורך בס"מ!

לפעמים רשום על הפיתקית אורך בס"מ ותמדדי את את האורך שלה......... לגבי המידות (4) אין לי מושג מעבר למה שנתנו כבר!

כבר בן שנה וחצי ולובש מידה 3

של שילב, שם בדר"כ מנסים שהמידות יהיו לפי הגילאים אבל לרוב זה לא עובד ככה, בגלל שצריך להתחשב במשקל ובגובה של הילד. אני בדר"כ קונה בגדים שיהיו קצת יותר גדולים על ניב. נ.ב. ניסיתי להתקבל לעבודה בשילב, כמובן שלא התקבלתי, רק מהעובדה שיש לי פחד קהל קל, אבל שתדעו לכן ששאלו את המשתתפות בראיון למה שילב, הסיבות היו: ילדים קטנים והרצון למכור (הסיבה שלי הייתה הרצון לעזור להורים).

זה משהו שהצהרת עליו בראיון?

אם לא, אז מה הייתה הסיבה שלהם לא לקבל אותך? חוץ מזה, אני מאמינה שהפחד שלך בכלל לא היה מתבטא בסוג עבודה שכזה מאחר ואת מתחברת לתחום הזה בקלות אני מניחה. דרך אגב, הנימוק שלך לרצון לעבוד שם הוא הטוב ביותר שיש - לא יכולה להיות סיבה יותר טובה מזאת והלוואי וכל העובדות שם היו בגישה הזו. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה במציאת עבודה אחרת (אם לא מצאת עדיין...).

למעלה