סתם שאלה מי ראה את הגמר של הישרות?

אני ראיתי גמר של הישרדות, ../images/Emo181.gif

אבל לא גמר של הישרות. מצטערת! ומסתבר שגם לא אוהבים תגובות שלי בפורום הזה, אז אין לי למה לטרוח לכתוב את הדיעה הנורא מהממת שלי על הפיינליסטים... בכלל, אתם לא פורום מזמין במיוחד..

אוי מאיפה זה? כל כך ל=א!

אם יש פורום בתפוז לדעתי שיש בו הרבה אנשים נחמדים, אז זה פה. ואת מוזמנת להישאר ולכתוב
זה שפשוט מישהו אמר לך משהו על הספויילרים, זה כי בנושא הזה אנשים פה מאוד רגישים, מה לעשות. אוהבים לדחות סיפוקים.

אז- ../images/Emo181.gif

מה הן עושות פה בפורום? הן לא מודעות לכך שבזה שהן נכנסות הן מסתכנות בחשיפה לספוילרים? ד"א-גם אני לא ראיתי את העונות האלה

חוץ מהקבועים יש עוד גולשים בפורום

שלא ראו את העונה העשירית, וגם סתם אנשים אשר קוראים מידי פעם בפורום או נכנסו מתוך עניין. לא כולם רואים לפי קצב ארה"ב, חלק רואים לפי קצב ישראל וכדי שכולם יוכלו להנות בפורום ולקרוא בו צריך להתחשב גם באחרים. מה כבר ביקשנו? לשים
בכותרת?

NP16

New member
מודעים,אבל אנחנו מנסים להמנע זה הכל.

זה לא כזה בלתי אפשרי אם רק יסמנו. ותמיד מסמנים האמת,הספוילר האחרון שנחשפתי אליו פה [מלבד שלך],היה מי תזכה בעונה 7,הרבה לפני שהעונה בכלל התחילה. ואני חושב שלכולם יש זכות להיות פה ולא צריך לתת על זה גם דין וחשבון, אפשר לדבר על עונות קודמות,עונה 8 שבקרוב תשודר בערוץ 3,אוף טופיק.. ופה סיימתי להכנס לזה.בחרת להעלב ,זה בחירה שלך.

mikmikonet

New member
מה אנחנו עושות פה בפורום? ../images/Emo2.gif

לפורום הזה לא קוראים "פורום צופי עונה 10 של הטופ מודל הבאה שיודעים כל מה שיקרה בסדרה" קוראים לו "פורום הטופ מודל הבאה", והיות ואני צופת הסדרה מצאתי לנכון להיות משתתפת פעילה בו ולהיכנס אליו, ואני גם נהנית בו ונמצאת פה כבר יותר משנתיים אפילו אאל"ט... רוב הקוראים והכותבים בפורום, אולי בעיקר אלו שהיו פעם, בדר"כ היו רואים את הסדרה בטלויזיה, והמיעוט היו דווקא אלו שראו בקצב אמריקה וידעו על העונות הבאות. אחד מחוקי הפורום הוא לסמן ספוילרים על תכנים של הסדרה שעדיין לא שודרו בארץ ולכן אני אמורה "לסכן" את עצמי בספוילרים אך ורק אם נכנסתי לקרוא הודעה שמסומנת בכותרת בספוילר, כל השאר אמורות להיות רגילות לגמרי ולא אמורות לסכן אותי בלדעת משהו על עתיד הסדרה. ובכל זאת, אני מצטערת אם נפגעת ממשהו שכתבו לך, ואת מוזמנת להישאר פה
רק תדאגי לסמן את הספוילרים!

אם כבר מדברים על סימון ספויילרים...

אם אתם רואים הודעה שיש בה ספויילר והיא לא מסומנת ב-
אשמח אם תשלחו לי מסר עם קישור להודעה או תנו קישור בפורום עצמו כדי שאוכל למחוק אותה ולמנוע מקרים לא נעימים. לא תמיד אני מוצאת הודעות כאלו [אני מקווה גם שלא אמצא כדי שלא תהרס לי גם העונה העשירית
]

למעלה