סתם שאלה מעניינת

גלעד2211

New member
סתם שאלה מעניינת

ויסלחו לי מנהלי הפורומים בכלליותם של תפוז אבל למה הפורום הזה נפתח כאן ולא בMSN? הרי שם יש כפול יוזרים. ושוב סליחה בפני מנהלי כלל הפורומים כאן אבל אני סקרן מקווה שתבינו

גלעד2211

New member
מי אמר שאני אנטי?../images/Emo13.gif

זה סתם סיקרן אותי
אגב לא ציינת עם יש לך חבר <חחחחחח סתם סתם מצחקק> איזה יבש פה על הבוקר אני היחידי כאן בערך

RJlake

New member
אני בטוחה שיש לו הרבה חברים בהתחשב

בעובדה שהוא בן
וזה חופש עכשיו,רובנו ישנים
ובקשר לשאלה אז פה הרבה יותר נחמד מ-MSN וזה שיש הרבה יוזרים זה לאו דווקא דבר טוב...

גלעד2211

New member
אוף תמיד אני מתבלבל

בין היוזרים פה!!!!!!!! עוד יחשבו שאני הומו ואני ממש לא! גם לא שונא אין לי שום דבר נגדם אבל אני לא! אני סטרייט! אני מוכן לצאת איתך בשביל להוכיח לכולם שאני לא הומו!! רק הזיכרון שלי קצת חרא כאן יש כל כך הרבה משתמשים אני צריך יותר לעסוק קודם במיניותם ואח"כ להגיב להם! ואת צודקת זה לא בהכרח דבר טוב הרבה יוזרים! מצטער אני קצת עצבני עכשיו בגלל שאני טועה כל הזמן בעניין הזה!

RJlake

New member
אוקי תנשום עמוק..../images/Emo13.gif

וקבל פתרון קל ונחמד- לחיצה קטנה על שם המשתמש תביא אותך לכרטיס האישי שלו ושם כתוב בדר"כ אם זה זכר או נקבה

כי פה הועלתה בקשה לפתוח ושם לא

אני בטוח שאם מישהו היה מתנדב לנהל שם פורום כזה (אולי אתה) הוא היה נפתח ואז היית יכול לקטר גם שם.

limors2

Active member
../images/Emo45.gif וכנראה שיפתח שם בעתיד../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

לגלגלצ יש תכנונים לעשות אתר ושבו יהיה להם פורום רשמי. ובגלל שהאתרי גל"צ וכל הדברים שלהם במסן- גם האתר יהיה שם וכנראה גם הפורום... הם יקחו לנו אנשים

yhaa hi

New member
אבל בינתיים אנחנו הפורום הרשמי!

וגם הדר ואסף יודעים את זה!

tkuihehr

New member
רק שהם לא יילכו

לרעות בשדות זרים, תזכרו רק שאנחנו היינו פה קודם..

chen010189

New member
למה רק הם נכנסים וכותבים?

סתם שאלה של עניין לא באה עם כעס או משהו:)

RJlake

New member
אממ כי הם הכי נחמדים../images/Emo3.gif

אבל ברצינות- יכול להיות שהשאר לא ממש מתחברים לקטע הזה של פורמים וכאלה...כי נעמי כן קוראת או קראה פה ואפילו כתבה פעם..וחלקם כן מודעים אבל כנראה שהם לא ממש אוהבים את הקטע הזה...

limors2

Active member
../images/Emo128.gifבשרשור זה נמחקו הודעות../images/Emo128.gif

מריבות וירידות אחד על השני במסרים בלבד!

גלעד2211

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif

מודה שלא הייתי בסדר אבל את כן העפת גם אותו נראה לי גודלת כאן נתן זהבית חדשה
כל הכבוד על הצדק והיושר ואני לא אומר את זה בציניות ואני מודה שלא הייתי בסדר ולא הייתי צריך להחזיר לו פשוט אם תירצי אני אספר לך את סיפור התמונה בפרטי ואז תביני למה יצאתי משליטה.

למעלה