סתם שאלה... משהו/י ראה... מהיר ועצבני 2???? מומלץ בחום לבעלי חוסר אדרנלין בדם...
D Deore New member 30/8/03 #1 סתם שאלה... משהו/י ראה... מהיר ועצבני 2???? מומלץ בחום לבעלי חוסר אדרנלין בדם...
° °•°•roteMami•°•° New member 30/8/03 #2 ראיתי את הראשון!../images/Emo60.gif ולדעתי זה סרט פצצה סוף!! כל המכוניות .. ווין דיזל הכוסון כמובן ... לא הספקתי לראות את 2 אבל אני בטוחה שאני אראה אותו בקרוב! אבל הבעסה שוין דיזל לא משחק שם! הוא ממש כוסון וממש שחקן מצויין! הוא עשה את כל הסרט!
ראיתי את הראשון!../images/Emo60.gif ולדעתי זה סרט פצצה סוף!! כל המכוניות .. ווין דיזל הכוסון כמובן ... לא הספקתי לראות את 2 אבל אני בטוחה שאני אראה אותו בקרוב! אבל הבעסה שוין דיזל לא משחק שם! הוא ממש כוסון וממש שחקן מצויין! הוא עשה את כל הסרט!
K kiticat New member 30/8/03 #4 ראיתי מאז שזכיתי בדי וי די- אחי משיג לי הרבה סרטים ובהתחשב בעובדה שאין לי עבודה או בית ספר עכשיו- אין לי מה לעשות כל היום.... סרט שווה.... אבל הראשון הרבה יותר טוב
ראיתי מאז שזכיתי בדי וי די- אחי משיג לי הרבה סרטים ובהתחשב בעובדה שאין לי עבודה או בית ספר עכשיו- אין לי מה לעשות כל היום.... סרט שווה.... אבל הראשון הרבה יותר טוב
• •° R£anima†ioN •° New member 31/8/03 #6 ../images/Emo4.gif לא ראיתי ../images/Emo105.gif לא את הראשון ולא את השני אבל שמעתי שהסרט ממש יפה!!!! במיוחד הראשון
../images/Emo4.gif לא ראיתי ../images/Emo105.gif לא את הראשון ולא את השני אבל שמעתי שהסרט ממש יפה!!!! במיוחד הראשון