סתם שאלה(משהו כדי להחיות את הפורום)

britney4u

New member
סתם שאלה(משהו כדי להחיות את הפורום)

כולכם פה שונאים את בריטני ספירס
בגלל ג'סטין או פשוט ככה
ואם משווים בינה לבין כריסטינה במי הייתם בוחרים

LISA AND JUSTIN

New member
תאמת..

אני מתה על בריטני..היא נותנת הופעה..והיא נראת טוב..אני לא מתה על הקול שלה.. אבל כריסטינה נותנת גם הופעה גם מראה וגם קול.. אבל אני אוהבת את שתיהן..קניתי אפילו את הדיסק החדש של בריטני..והוא ממש יפה..אני לא שונאת אותה:)

אני לא שונאת את בריטני...

בכלל לא...אני גם מתה על כריסטינה. אבל בואי נודה בעובדות,מי בגד במי? נדמה לי שבריטני בג'סטין. ומכיוון שזה הפורום שלו אני חושבת שלא הרבה מחבבים את בריט בריט. רק נדמה לי,יכול להיות שאני טועה אבל הבחור היה בשיברון לב הרבה זמן. ת'אמת שאני אהבתי אותם מאוד כזוג.ממש רציתי שהם יתחתנו. היה ממש עצוב שהם נפרדו.עכשיו הוא עם הכלבה הזאת קמרון דיאז. אני לא סובלת אותה...שונאת אותה!!!בעעעעע... טוב זה הכל. ממני, הדרוש!!!

britney4u

New member
בקשר לבגידה

התגובה של בריטני על כך שג'סטין אמר שהיא בגדה כך הייתה: "יש משהו בדבריו אבל הוא לא צודק." וגם אם היא בגדה בו, זו סיבה לעשות קליפ מגעיל כמו CRY ME A RIVER? היה איזה ראיון ובו נשאלה בריטני מה דעתה על הקליפ והיא התחילה לפרוץ בבכי... מסכנה. דרך אגב, שמעתם את השיר EVERYTIME? זה השיר שבריטני מבקשת ממנו סליחה (היא כתבה והלחינה אותו בעצמה. היא מנגנת בפסנתר).

DIRRTY

New member
פשוט גועל נפש../images/Emo70.gif

זה לא משנה שאני מעריץ של כריסטינה ובריטני אין שום סיבה לקלל ואני אכן מחקתי וימחוק כי לפי חוקי תפוז אין לקלל בפורומים

דוד זה סתם בולשיטטטטטטט

כשבא לך אתה מוחק וכשלא בא לך אתה מתעלם!! ואני לא אומרת את זה בשביל משהו אתה יודע שאני מתה עלייך ואתה אחלה של ילד אבל חלאס זה מעצבן!

LISA AND JUSTIN

New member
נוו...באמת??

אז היא אמרה ..טוב אני לא יגיד.. אל תעשה מזה כזה ביג דילל..יאאלה..אנחנו לא בגנון והתמונה הזאת בשבילך..כדי שתרגע קצת..בבקשה..הנה הכריסטינה שלך:) אבל כמובן עם הגסטין שלי..

jenngirl

New member
לא שונאת אותה...../images/Emo82.gif

אבל כריסטינה מוכשרת הרבה יותר מבחינת הקול... והריקוד ללא ספק לבריטני

moran14h

New member
אני אף פעם לא חיבבתי את ברטני

היא תמיד היתה סוג של צ'ריטי בשבילי(דמות מתשקות..עזבו יש לי בעיות.) ואני ממש לא אוהבת איך שהיא שרה (בלשון המעטה) אבל אחרי מה שקרה עם ג'סטין ,החלטתי שכבר אין שום סיבה שאני איתחס אליה בכלל. עכשיו את כריסטינה תמד אהבתי..לילדה יש כישרון את האלבום הראשון שלה לא אהבתי כ"כ אבל מהאלבום השני ניהייתי כמעט מעריצה שלה.. השירים שלה מדהימים(היא שרה מהנשמה ועל נושאים חשובים לא כמו "היא כ"כ ברת מזל" או "תכה אותי שוב ,מותק") אז זהו..

justin love

New member
או אואואואואואואו

חחחחח אל תסתבכו איתי נראה לי כולכם כבר יודעים איך אני מרגישה כלפיי בריטני אני פשוט חושבת שהיא זונה מגעילה וממש בלי קול .. וחושבת שהיא כזאת תמימה והכל ושכולם יעשו מה שהיא רוצה טוב מצטערת אבל אין לי כוח להמשיך עם זה לפני כמה זמן רשמתי ממש הודעה ענקית שמפרטת איך אני מרגישה כלפיה ולמה ואם אתם רוצים לראות תבדקו בארכיון.. נ.ב. דוד בוא אל תעשה ביג דיל מכל הקטע של נגיד קללה אחת באמת שלא צריך כאילו אנחנו ילדים די גדולים לדעתי ואני חושבת שכל אחת מאיתנו יודע שזה לא ממש יפה לקלל אבל לפעמים צריך להוציא את המילה הזאת אז אל תעשה מזה ביג דיל...(ואל תנסה למחוק את ההודעה הזאת באמת)

מותק... מיותר לציין שאני לא מפחדת

ממנו אבל הוא חוסם אנשים חופשי החרא המיובש הזה!! הוא חסם את נועה ומאיים עליי שהוא יחסום גם אותי גרררררררררררררררררררררררררר דוד מי אתה חושב שאתה?!?!?!?

למעלה