סתם שאלה..(סקר?)

LeAnNe

New member
סתם שאלה..(סקר?)

אם הייתם יכולים לצפות רק בסדרה מצוירת אחת כל החיים שלכם באיזה הייתם בוחרים, ולמה? (בלי לוותר לעצמכם, רק 1!)
אני הייתי בוחרת בסימפסונז, נראה לי, מכמה סיבות: 1. יש להם פרקים מגוונים ונחמדים. 2. אין להם מוסר הסכל בסוף! 3. יש להם דמויות מאזניבות. 4. הם צוחקים על מפורסמים וזה מבדר..

אני../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif

אני הייתי בוחרת בסאות פארק, סתם כי זאלת הסדרה המצוירת הכי שווה שיש, אח"כ סימפסונס!!!

Silver Fox

New member
אני מתלבטת!../images/Emo82.gif|חן|

אני מתלבטת בין יוגי או לבין חופרי הקברים... שתיהן סדרות כל כך שוות...

אובלינה

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

ופשוט תוותרי ככה על אד'ס ומפלצות אמיתיות
אלוהים, מה, אייך אפשר בכלל לוותר על גאונות לשמה
דאבל-בוגדת
(את יודעת שאני לא מתכוונת אלייך.. אני פשוט חולה על השמות האלה ואת יודעת את זה.. [זה בצחוק דאבל-די, אתה רואה? זה עשוי מעץ, זה לא ייפגע באף אחד. זה הכל טוב ויפה עד שנכנס למישהו שבב לעיין, ג'ימי]) אני לא יודעת מה איתכם, אני והשלישייה שלי לא ניתנים להפרדה: אני, אד'ס, מפלצות, וחופרי הקברים הם ארבעה שלא ניתנים להפרדה
אנחנו כמו זוג אוזניים, כמו זוג עיניים, כמו זוג שפתיים, כמו זוג נחיריים, כמו זוג תחתונים (הממ.. זוג תחתונים זה פריט אחד, לא
) מה זה משנה
העקרון הוא הנקודה. נקודה. בבבבעעע.. אני פשוט לא מסוגלת להחליט אז אל תבקשו ממני להחליט.. אני יודעת שאם אני אבחר באיקי אני פשוט אהיה חייבת לבחור בדידי ואם אני אבחר בשניהם אי אפשר לוותר על סמיילי
אז אל תבקשו ממני לנסות- זה ייגמר בבכי
בלינושקה
תזכרו- זה הכל טוב ויפה עד שנכנס למישהו שבב לעיין
(אאוצ'..) האמת שאחרי מחשבה שנייה, היינו עושים מירוץ- מי שמרמה הכי טוב מנצח..
או מי שיש לו בסדרה הכי הרבה פרקים שלא ראיתי.. בעע.. כולם הפסידו
אלא אם כן העונה החדשה של אד אד ואדי תצא לפועל סוף סוף!! היו כבר שני פרקים- ופתאום בום טראח (השיער ייצמח ואתה תשמח) נגמר. אז אם הם לא רוצים להפוך אותי למתקן לטיגון חביתות הם צריכים להפסיק לעצבן אותי!! אויש, מתרגמים ודיבוב.. כלום מזה לא היה קורה אם לא הייתם ממציאים שפות! ארג.. אני מתחילה להיות מטומטמת קטנה
נעצור כאן מהר לפניי שההודעה הזאת תתפתח לגדלים עצומים וזה לא יהיה נחמד!! מסיימת שוב: בלינושקה
(והפעם זה סופי
)

Silver Fox

New member
היי היי היי! סטופ! |יד|../images/Emo82.gif

כמובן שאני אוהבת את אד'ס ואת מפלצות אמיתיות, אבל כבר סיפרתי לך שאת חופרי הקברים אני אוהבת יותר מכל השלישייה, ואת יוגי אני גם אוהבת יותר, אלה שתי הסדרות שאני הכי אוהבת!... אז קשה להחליט... וחוצמזה יש עוד כל כך הרבה סדרות שאוות אחרות... איך אפשר להחליט?!

;_;

בחירה קשה מידי.... אני מתלבטת בין קופידו לחבורת הצב המעופף...או אבא בונה...
אבל בכלליות סדרה אחת הייתי מתה לראות כל החיים שלי ולא תמאס אף פעם זו "אינויאשה"
אכן, אנימה, אבל אני מאוד אוהבת אותה ^^ (וזה מצוייר, אז אי אפשר להתווכח
)

כנאאאאא"ל!!!!!!!!!!!!!!!!

1.אני זוכר איזה פרק שמארג' לימדה סדנת אומנות בכלא ואז היא איזה אסיר אחד "חתיך" והיא לקחה אותו לבית ואז הם הלכו לבי"ס ואז הוא שרף את ת'בי"ס ואת המכונית של סקינר(המנהל) 2.הם אפילו עשו פרק על נסי המפלצת מלוך-נס. 3. אני חולה על הקטעי פתיחה שלהם. הסימפונס: סטאר וורלד כל השבוע 13:00-13:30 ערוץ 1 15:00:15:30 יום שישי

BjiJiNaaA

New member
המממ..^____^____^

מה אני עושה ערה עכשיו?
טוב, הייתי בוחרת כאאאאמובן בארתור..כי הוא מוקף חברים כזה, ויש הרבה סיפורים ואני חולה על הסדרה הזאת! אז דפנטלי ארתור.

למעלה