מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif
ופשוט תוותרי ככה על אד'ס ומפלצות אמיתיות
אלוהים, מה, אייך אפשר בכלל לוותר על גאונות לשמה
דאבל-בוגדת
(את יודעת שאני לא מתכוונת אלייך.. אני פשוט חולה על השמות האלה ואת יודעת את זה.. [זה בצחוק דאבל-די, אתה רואה? זה עשוי מעץ, זה לא ייפגע באף אחד. זה הכל טוב ויפה עד שנכנס למישהו שבב לעיין, ג'ימי]) אני לא יודעת מה איתכם, אני והשלישייה שלי לא ניתנים להפרדה: אני, אד'ס, מפלצות, וחופרי הקברים הם ארבעה שלא ניתנים להפרדה
אנחנו כמו זוג אוזניים, כמו זוג עיניים, כמו זוג שפתיים, כמו זוג נחיריים, כמו זוג תחתונים (הממ.. זוג תחתונים זה פריט אחד, לא
) מה זה משנה
העקרון הוא הנקודה. נקודה. בבבבעעע.. אני פשוט לא מסוגלת להחליט אז אל תבקשו ממני להחליט.. אני יודעת שאם אני אבחר באיקי אני פשוט אהיה חייבת לבחור בדידי ואם אני אבחר בשניהם אי אפשר לוותר על סמיילי
אז אל תבקשו ממני לנסות- זה ייגמר בבכי
בלינושקה
תזכרו- זה הכל טוב ויפה עד שנכנס למישהו שבב לעיין
(אאוצ'..) האמת שאחרי מחשבה שנייה, היינו עושים מירוץ- מי שמרמה הכי טוב מנצח..
או מי שיש לו בסדרה הכי הרבה פרקים שלא ראיתי.. בעע.. כולם הפסידו
אלא אם כן העונה החדשה של אד אד ואדי תצא לפועל סוף סוף!! היו כבר שני פרקים- ופתאום בום טראח (השיער ייצמח ואתה תשמח) נגמר. אז אם הם לא רוצים להפוך אותי למתקן לטיגון חביתות הם צריכים להפסיק לעצבן אותי!! אויש, מתרגמים ודיבוב.. כלום מזה לא היה קורה אם לא הייתם ממציאים שפות! ארג.. אני מתחילה להיות מטומטמת קטנה
נעצור כאן מהר לפניי שההודעה הזאת תתפתח לגדלים עצומים וזה לא יהיה נחמד!! מסיימת שוב: בלינושקה
(והפעם זה סופי
)