סתם שאלה קטנה...

very dark girl

New member
סתם שאלה קטנה...

באמת.. מתוך תמימות ורצון להבין... אני חושבת על זה הרבה במשך השבועות האחרונים... את ההתנקות כבא עברנו, אי אפשר לחזור אחורה בזמן אבל לקחת לקחים כן אפשר, איפה אנחנו נמצאים היום? כבר זמן די רב אחרי ההנתנקות ומה שיש לנו ביידיים זה גל מחודש של טרור, אני נוסעת בכבישים ורואה מולי שלטים של "רק הסכם יביא שלום", האומנם? האם לא וויתרנו עכשיו ונתנו מתנת חינם וקיבלנו חזרה רק אלימות.? למה לא היינו יכולים לבקש תנאי, למה לא יכלנו להגיד לפלשתינאים שהנה, עשינו צעד ענק לקראתם, יש להם עכשיו שנתיים, שנתיים של נסיון בלי פיגועים ואז בתום השנתיים נמשיך איתם... וכל פעם שיהיה פיגוע השנתיים יתחילו מחדש.. לאן בדיוק אנחנו ממשיכים? לאן נגיע בסופו של דבר והאם זה שווה כל כך הרבה דם יהודי? אם אפשר בבקשה בבקשה בבקשה לענות לי בסובלנות... אני באמת שואלת רק מתוך תמימות.

the mnm factor

New member
את יכולה לקצר לי את השאלה לשורה?

שאלת שאלה ופרסת אותה על 50 מילים... אני לא מבין מה את רוצה לדעת. ואגב, נשפך הרבה יותר דם פלשתינאי מדם יהודי... הרבה יותר- פי 10 ליתר דיוק.

k e l l y 1 8 1

New member
אוי נו שוב השטויות האלו

לפי מה שראוים בשנים האחרונות הערבים רוצים למות הם הורגים את עצמם שולחים את הילדים שלהם ואומרים אנחנו גאים בהם... להגיד לך את האמת עדין אני לא מאמינה שאנשים הורגים את עצמם כדי להרוג משהוא אחר זה רק מראה את השנאה שיש להם אלינו וזו שנאה שלא באה רק ממה שאתם מכנים " כיבוש " אכישו בנוגע לשאלה למעלה יש לנו מדינה שרוצה להיות בכוח יפת נפש על חשבון האזרחים שלה הלווי והייתי יכולה לענות למה לא עשינו הסכם והתשובה היתה מספקת אבל מה שהולך זה ששרון רצה להראות לעולם שעשינו צעד (לעולם גרך הגב כמו לשמאלנים פה זה מהלך ברור מהתחלה שהיה חייב לעשות משום מה או בקיצור הערבים מסכנים אנחנו הרעים...)

One Echoe

New member
אבל למה לענות ככה?

היא ביקשה לענות בסובלנות, והיא אמרה שזה נשאל מתמימות. וכשאתה אומר פי 10, אתה מתכוון גם למחבלים? לא, נכון?

the mnm factor

New member
גם מחבלים (גם הם פלשתינאים)

הם מהווים משהו כמו 7% מכלל הפלשתינאים שנהרגו... הרב נהרגים מפעולות "תגובה" של צה"ל (הרבה מהם חפים מפשע). יש גם אחוז לא מבוטל של נערים שמתים מחילופי אש עם צה"ל (רק שלצה"ל יש רובים ולנערים אבנים). ואני יודע שאתה אוהב לחרחר ריב... אני עניתי לא ברוגע? ביקשתי שתקצר את השאלה כי היא ארוכה ולא מובנת.

One Echoe

New member
לא ענית בסובלנות.

ומהיום, כשאתה מדבר על נרצחים, אל תכליל מחבלים. פשוט זוועה.

noamgk

New member
פי 3, למעשה.

ובל נשכח מי התחיל את האינטיפאדה, ומי נתן להם את הגיבוי והנשק.

the mnm factor

New member
בולשיט פי 3!

כל יום נהרגים פלשתינאים.. אנחנו פשוט לא שומעים על זה. פי 10, וגם זה לפחות! מי התחיל את האנתיפאדה? הם התחילו אותה עשרים שנה אחרי שאנחנו כבשנו להם את השטחים! כבשנו! שטחים שלא שלנו!

noamgk

New member
"וגם זה לפחות" -

במילים אחרות, אין לך מושג על מה אתה מדבר. זה שנהרגים כל יום "פלשתינים" (מה שממש לא נכון, כי בשביל התקשורת השמאלנית זו לא טרחה גדולה כל כך לפרסם את זה) - גם אם היה נכון לא היה מוכיח לי שנהרגו פי 10 ערבים מיהודים. וברור שרוב ההרוגים אצל הפלשתינים הם מחבלים.

the mnm factor

New member
"וברור ש..."

במילים אחרות, אין לך מושג על מה אתה מדבר. תסביר לי בבקשה איך זה שרב הנהרגים הפלשתינאים הם מחבלים- ועדיין יש פי "3" מתים פלשתינאים מיהודים? הרי אם רב המתים היו מחבלים (וכל מחבל רוצח איתו כמה יהודים) היו אמורים להיות הרבה יותר הרוגים יהודים מפלשתינאים. כל יום! מתים פלשתינאים בעזה ויו"ש.... מספיק שצה"ל הורס רחוב בעזה ומתים כמה עשרות טובים של ערבים.

noamgk

New member
סלח לי אם אצחק...

מחבל הוא לאו דווקא אדם שבא ומתפוצץ, תתבגר קצת. מחבל הוא גם זה שמהנדס את הפצצה, ששולח את המחבלים האחרים לבצע פעולות, שמתכנן פיגוע אך לא מספיק לבצע אותו, שקופץ על חייל בחברון ונורה לפני שהספיק לדקור - ועוד מאות ואלפי מקרים. וזה ברור שרוב ההרוגים בצד הערבי הם מחבלים, כי מטרתו של הצבא היא לחסל את המחבלים, ולא את החפים מפשע, ואת עבודתו הוא עושה כראוי (לפחות לפני שהשמאל ובג"ץ מפריעים לו).

למעלה