סתם שאלה\ רעיון..

May2112

New member
סתם שאלה\ רעיון..

טוב אז ככה, אני בטוחה שאני לא היחידה, אבל עדיין מפריע לי הקטע שריבר זיהתה את 10 אז בספרייה ברמה שהיא התבלבלה בינו לבין הדוקטור שלה..
אני ניסיתי למצוא לזה כל מיני פתרונות בעונות 6-7 אבל הפתרון של "יש לה את כל התמונות של כולם" פשוט לא תופס פה כי היא פותחת את היומן שלה והכול
בקיצור, השאלה זה אם נראה לכם שב50 שנה סופסוף יראו לנו את הפתרון לבאג הזה? כי יהיה לנו את טננט שוב! זאת תהיה ההזדמנות המושלמת- להראות את הדוקטור העשירי יחד עם ריבר של לפני הספרייה (למרות שזה לא הכי פותר את זה שהיא שואלת ספציפית על הביזנטיון, אבל עדיין)

timetraveler900

New member
מעליי ובהודעה (ספיישל ה50)

אני תמיד חשבתי שהיא זיהתה אותו רק לפי הפנים שביומן שלה והניחה שהוא פגש אותה בעבר שלו ולא בשלה. היא גם לא בהכרח יודעת את הסדר של ההתחדשויות שלו.. אז היו לה את כל הסיבות להאמין שהוא יזהה אותה. יש מצב שיראו לנו את הדוקטור של דיוויד פוגש את ריבר לפני הספרייה וזה באמת פותר את "הבעיה", אבל גם בלי זה (שדרך אגב יכול מאוד להיות שבספיישל החמישים היא תפגוש אותו לאחר אירועי הספרייה מבחינתה) אני לא רואה בעייתיות בכך שהיא זיהתה את הדוקטור וישר הניחה שהוא מכיר אותה.
יש גם עוד משהו שגורם לי לחשוב שכשהוא (טננט) יראה (אם הוא יראה) את ריבר בספיישל החמישים זה לא יהיה מפגש ממש אינטנסיבי או מרגש שישאיר חותם כי ממש לפני שהדוקטור של דיוויד התחדש הוא "אסף את הפרס שלו" ונפגש פעם אחרונה עם האנשים שיקרים לו. ריבר לא הייתה שם. אולי היא כן הייתה ופשוט לא הראו את זה (מאוד אופייני מצד מופט להחליט שזה מה שקרה) אבל קשה לי להאמין..

מוגלי7

New member
(לא ממש ספוילר אבל סבבה)

רק מגיב על שתי השורות האחרונות -
בפרק עם הדוקטור ה11 ב'הרפתקאות שרה ג'יין', 11 נפגש עם ג'ו גרנט (מלווה של הדוקטור השלישי) והוא מיידע אותה שבהתחדשות האחרונה שלו הוא הלך והסתכל על "כל אחד מהם (המלווים)", אז יש מצב שהוא הלך לראות את ריבר.

May2112

New member
האמת שזה פותר לי חח

"והניחה שהוא פגש אותה בעבר שלו ולא בשלה"

בראש שלי ברור לי כאילו היא מתה ופה נגמר איתה ושכחתי מכל הקטע שהיא חוזרת אחורה וקדימה ושמבחינתה זה לא הסוף..
זה ממש הגיוני המשפט הזה שלך חח

Ayelet 363

New member
הערה
ספיישל 50

דרך אגב, משעשע שהיום השאלה הזו עולה כאן. בזמן האחרון השאל ההזו מטרידה אותי יותר ויותר, כי גם אני לא הכי הבנתי.

הציטוט הוא מ-imdb, כי לא זכרתי ניסוח מדוייק

Professor River Song: OK, shall we do diaries then? Where are we this time? Ah, going by your face, I'd say it's early days for you, yeah? So, um - crash of the Byzantium. Have we done that yet?
[pause]
Professor River Song: Obviously ringing no bells. Right, um - oh, picnic at Asgard. Have we done Asgard yet?
[pause]
Professor River Song: Obviously not. Blimey, very early days, then. Hoo! Life with a time traveler - never knew it could be *such* hard work. Um...

נראה כאילו שהיא פגשה את 10 בעבר, לא?

הרעיון על ספיישל ה-50\היומן שלה יכול להסביר איך היא מזהה אותו, אבל נראה גם שהם עברו כמה דברים ביחד. את ביזנטיון גם ראינו, וזה היה עם 11.

מצטערת עם בלבלתי משהו.

למעלה