סתם שאלה שחוזרת על עצמה.

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
סתם שאלה שחוזרת על עצמה.

נכון לעכשיו או שיש לי שפעת או שאני בנפילונת קטנה, איך אפשר להבדיל ??? הסימפטומים הם אותו דבר, קצת חום כאבי בטן כאבי ראש בחילה עייפות וכאבים בכל הגוף, אז איך לעזאזל אפשר להבדיל ??? בשנים שעברו גיליתי שיש לי שפעת כאשר אנשים אחרים נדבקו ממני, אבל אני ממש לא רוצה להדביק אף אחד!!! אז איך אני יודע עם אני צריך להיכנס להסגר או לא ??? ו מה אתם עושים במקרה כזה ?

tiaa1

New member
הי סוני, גם לי יש חלק מהסימפטומים

בלי חום, יותר בעיות מעי....אין לי מושד אם זו נפילונת או סתם וירוס בטן וגם לא כ"כ משנה לי. ליתר ביטחון נשארתי בבית . רוב היום כנראה ישנתי (כשיכולתי). יכולתי להתאמץ ולהגיע לעבודה אבל על המחשבה שאני בין אנשים עם מערכת חיסון לקויה....לא נעים. מקוה ששינה טובה תעזור לך. אין תרופות לשתות הרבה... אז טוב שאין לך כלב שצריך לטייל איתו 3 פעמים ביום.... רפואה שלמה.

daud

New member
כן הבנתי שזה "מסתובב"

זו אחת הסיבות שאני חושב שזו שפעת.

mira ker

New member
אולי תתפלאו, אבל גם הזזת השעון

לא מועילה לנו. לוקח שבוע עד שהגוף מסתגל לשעון החדש. יהיה טוף מירה

daud

New member
לי דווקא ההחלפת השעון ממש לא מזיזה.

אין לי פשוט נכון לעכשיו דברים בחיים שנקבעים ע"פ שעון.

mira ker

New member
דאוד, גם אני לא יודעת להבדיל בין

שפעת לסימפטומים. אז מה? אני הייתי הולכת לעבודה חולה, אלא אם כן ממש לא יכולתי לקום מהמיטה. יהיה טוף מירה

mira ker

New member
אני לא מנשקת אנשים בעבודה.

אין סיכוי שאדביק אותם

tiaa1

New member
מירה..גם אני לא...ובכל זאת

נדבקתי במונו-מחלת הנשיקה, בעבודה במרפאה...הייתי אחרונה מתוך ארבע שנדבקו....מעניין שרק אחיות ורופאה נדבקו......טוב זה הסטוריה...יום טוב...נולכת לעבודה.אין ברירה.... אחרי ערב עמוס כביסות בגלל הפדיחות ששני חתולים עשו לי...הם החליטו שבכוח אני אעשה"פסח" בבית (נקיון) ובלילה כשכבר הייתי שפוכה סופית החלטתי שאת "הסדר" עושים אצלי...הסניף הצפוני של המשפחה ואנחנו עם עוד אורחת...מקווה שהחתולים יתמודדו עם זה...כי האורחים בכיף...עם תינוק משגע שאהי מניחה שיהיה ל הידים שלי כל הזמן... יוצאת לעבודה היאכלחיינואך לא בשבילנו

daud

New member
לא צריך לנשק כדי להדביק....

חוץ מזה איזה עבודה מבעסת זו שלא מתחבקים ומתנשקים על הבוקר ????

tiaa1

New member
סוני, אם היית עובד עם עכברים

וחולדות גם לא היית רוצה להתנשק על הבוקר.עכשיו תחליף את המילה "עכברים" לכל מילה שקשורה בחולים....תעשה דמיון מודרך....ותודיע לנו איך אתה מרגיש

daud

New member
יש לי בעייה עם "דמיון מודרך"

מבחינתי מדובר בפרדוקס
אני מעדיף דמויון וזהוא עם קצת להעז ולנסות
)

mira ker

New member
טיה, הבאת את כל האיקונים של החיות

החולות מדך הסמיילים???? כולם עומדים אצל בתור לבדיקה או נשיקה? או שניהם?

tiaa1

New member
מירה לא הבנתי את התחלת המשפט

אבל לגופו של עניין, עם תמנון אני לא מתנשקת....גם לא עם מדוזה...איכס

נאן

New member
סתם קפיצונת...

אני גיליתי שאין צורך להכנס להסגר למה זה פשוט עף באויר ומקבל נחיתה ישירות ישר על הגוף שלי. אותם וירוסים. אבל גם גיליתי שכל פעם זה גם תוקף במקומות אחרים בגוף. כלומר יש התקף תשישות כללי אבל יש כאבים ספציפים במקום אחד או שתיים חזק יותר. אותי זה מוציא מדעתי כי עד שאני מוסתת את הכאב כלומר אפילו מתרגלת אליו צץ לו התקף חדש במקום אחר. עכשו זה באמצע הגב והשוקיים והידים בוערות לי. אגב זה יותר חמור כשאני נכנסת למיטה . מישהו מכיר את הכאבים החזקים האלו? ואתה צודק סוני אין יכולת הבדלה בכלל כלומר זה קשה מאוד. אבל עם חום ממושך וגבוה זה מעיד על מחלה. לא ממש עזרתי לך... נאנוש

daud

New member
טוב כרגע חזרתי מהרופאה ש.....

אמרה לי לנוח ולשתות הרבה כאילו דאאאאאא זה בדיוק מה שעשיתי עד עכשיו
מבחינת כאבים בינתיים פחות או יותר מדובר בכאבים שזיי דומים לכאבים של התשישות רק איכשהוא מעט יותר ו בינתיים לא מדובר בהתקפי הכאבים הרגילים של הפיברו, טאץ' ווד!!!

tiaa1

New member
...אבל גילית לנו איפה היית

בימים האחרונים ולמה לא שמענו אותך...תהיי בריאה מהר מהר

למעלה