סתם שאלה שכבר נדונה כאן פעם...

סתם שאלה שכבר נדונה כאן פעם...

אבל, למה יורוספורט לא משדרים את הטורניר מהמבורג? לפי דעתי זה טורניר גדול יותר מאשר מה שיש בדרך כלל, ויש משחקים ממש טובים כמו דוקיץ´- הנטוצ´ובה שלפי דעתי הוא מאוד מעניין

ואפילו יש איזו שחקנית

ישראלית, משהו משהו שעושה סנסציות גדולות נראה לי קוראים לה משהו כמו אנה סמשנובה........ זה לא מעניין?

אלון222

New member
לא תמיד ביורוספורט

היורוספורט משדר השבוע טורניר כדורגל גדול בשידורים חיים.אז השבוע אין זמן לטניס.

evia86

New member
יש המון שידורים שבוע הבא

מהמאסטרס לנשים ברומא מ-2 בצהריים עד 5 ומ9 בערב עד 10:30 ככה שאם אנה תצליח לשחזר פחות או יותר את ההישגים שלה יש סיכוי גדול שנראה אותה. נראה לי גם שאם היא תעפיל לגמר השבוע ישדרו אותה בערוץ הספורט, אם תמיד משדרים גמרים של ישראלים(חוץ מקנברה השנה , שם לא הייתה אף תחנה בינלאומית ששידרה אז הם לא יכלו)

אלון222

New member
אל תדאג היא לא תגיע לגמר

אין מצב שאנה תעבור את הנטרוטבה וסרינה. אם נעבור את הסלובקית ומאורסמו תנצח את סרינה אז אולי את מאורסמו אפשר לתפוש ביום מאוד חלש.מדובר בטופ העולמי.

evia86

New member
לא מסכים איתך

האנטוצ´בה היא בהחלט משוכה אפשרית כמו שאומרת הקלישאה, את סרנה היא צריכה לתפוס ביום חלש מאוד כדי לעבור אותה לא את מאורסמו שכבר הרבה אחרי השיא, וגם סרנה לא כזאת טובה על חימר, בגמר מול קפריאטי כבר אין לה סיכוי

אלון222

New member
מאורסמו פרשה

דבר ראשון,מאורסמו פרשה וסרינה בחצי הגמר. שנית,מאורסמו בת 21,אחרי השיא?איזה שיא בדיוק?

evia86

New member
מה 21????

היא כבר איזה 200 שנה בטניס הנשי, הייתי בטוח היא הרבה יותר מבוגרת כנראה שאני מתבלבל עם צרפתייה אחרת

אל תשלו את עצמכם

אנה תהיה סופר עייפה אחרי הטורניר הזה. היא לא מצליחה ברומא אדר מורג

למעלה