סתם שאלה שמעניינת אותי...

MiTZi Shpitzi

New member
סתם שאלה שמעניינת אותי...

אנשים כאן "סינגלים" מבחירה או שמא מכורח נסיבות ? אני מצפה להרבה תשובות עד שאחזור מהים !!!

babe10

New member
אמממ... שאלה טובה

אבל עד שתחזור מהים? אני מחפשת את התשובה כבר כמה שנים.. איך אני אמצא לך אותה כל כך מהר פתאום? אגב, מיצי יקירי - נדמה לי או שעוד לא Zכינו לראות את זיו פניך?

joecamel

New member
אז ככה......

רציתי לומר מבחירה אבל........הנסיבות מכריחות אותי לציין ש...... נטשו אותי ומאז אני לבד מנסה לצאת ואתה יודע איך זה כשאתה רוצה היא לא רוצה כשהיא רוצה אתה לא רוצה מה שמביא אותי למסקנה ש......( לא יודע אני שובר על זה את הראש כבר שנתיים וחצי ולא מדיע לשום מסקנה ברורה!)

מבחירה. בוחרים לא להתפשר

בן זוג כזה או אחר אפשר למצוא תמיד. אני מאמינה שכולנו עדיין כאן כי אנחנו בוחרים לא להתפשר על פחות מהדבר שיעשה לנו הכי טוב...

babe10

New member
סוגייה מעניינת

ברור שאם הייתי רוצה בנזוג בכל מחיר - לא משנה מה מי למה וכמה לא הייתי לבד. והאמת? הייתי נשואה (או גרושה..) כבר 12 שנה. אבל העניין הוא לא להיות בזוג בכל מחיר. יש לי המון הצעות שאת רובן אני פוסלת מסיבות אלו או אחרות. יש כאלה שלא הייתי פוסלת אבל הם פסלו אותי - מסיבות אלו או אחרות. היום הברירות שלי השתנו. היום אני אתפשר על מה שלא התפשרתי פעם ולא אתפשר על מה שפעם כן. מקבלים זווית ראיה שונה על החיים. בסופו של דבר - אני בוחרת להיות מאושרת, ולא אהיה עם מישהו שלא יעשה אותי כזו רק כדי שהסביבה הקרובה תהיה מאושרת שהנה - התחתנתי. NEVER!!! מה שכן - ברור שיש דברים שהרסתי במכוון (בתת מודע..) כי עוד לא הייתי מוכנה, כי הלב שלי עוד לא סיים להצטלק לגמרי מהפעם הקודמת, ומעוד אלף ואחת סיבות. היו גם כל מיני קטעים בחיי שאמרתי שאין לי כרגע זמן לקשר - כי כשאני בקשר - אני כולי שם. עובדת, לומדת, חברות וחברים - אבל הלב שלי כולו שם והיו לי דברים אחרים להעסיק בהם את מוחי וליבי. אבל לדעתי אלו היו תירוצים כי כשהגיע מי שהיה כמעט בעלי - מצאתי את כל הזמן שהייתי צריכה. ולא - לא נטשתי את כל מי ומה שאני בשביל הקשר. פשוט פיניתי זמן. שילבתי. זה אפשרי. כשרוצים. כשמרגישים. נכון - היו תקופות שהכרתי אנשים איכותיים מקסימים שרצו נורא ואני הרסתי. כמעט במכוון. ואולי אם הייתי מכירה אותם היום - כשאני בנקודה אחרת לגמרי בחיים שלי - היה יוצא מזה משהו מקסים. אבל אני מאמינה שאם הכרתי אותם דווקא אז - היתה סיבה. שאם זה צריך להיות זה - אני אתקל בהם שוב. אני מאמינה שהאושר מחכה לי מעבר לפינה. רק עוד לא הגעתי לפינה הזו. וכאמל -רק אם בא לך - למה זה כל כך מטריד אותך? מה עמדתך בעניין?

ברק013

New member
ואז מגיעים להחלטה....

שנמאס להפסיק להתפשר ולהישאר לבד, כי בתכלס הרבה יותר נעים להתעורר ליד מישהי מאשר להתעורר לבד, ובסוף עושים איזה צעד בכיוון הפשרה. החיים שלנו הם בלאו הכי פשרה אחת גדולה, אז למה לשקר לעצמינו שאנחנו לא הטיפוסים שמתפשרים? עוד 16 ימים ו-10 שעות (אבל מי סופר )....

MiTZi Shpitzi

New member
ליאן, תכניסי את זה לשאלת סקר...

מעניין אותי לדעת מה הלך הרוח של הפורום.

נתן.ל

New member
תגיד, אתה באמת חושב שזה לגיטימי ?

מי מאיתנו לא רוצה חברה ? אולי רק אלה שרק מחפשים סטוצים, וגם הם אני לא בטוח כמה הם שלמים עם זה. זה תמיד בחירה ותמיד לא. הרי כולנו רוצים לא להיות סינגלים, ולכולנו(נגיד רובינו) היו כמה הזדמנויות לקשר שלא המשיך עד עצם יום זה. אז אולי זה זה ? האם נפרדת פעם ממשיהי בחייך ? האם סירבת פעם לקשר ? אז מה זה אומר? שאתה בחרת את זה?

babe10

New member
ומה רע בללכת לבד?

תאמין לי - כל האופציות יהיו פתוחות בפניך. תחשוב על זה. אבל אז בעצם לא יהיה מי שיצלם את הישבן.. אממ..

MiTZi Shpitzi

New member
ללכת לים לבד זה מאד נחמד...

אבל ללכת לים ב-2 זה נחמד כפליים..לה לה לה לה לה לה...

נתן.ל

New member
למה לא אמרת קודם ?

אני מת ללכת לים. רק שאין לי עם מי (לא שביררתי) וגם נראה לי בעסה לנסוע לים עם אופנוע(הרגליים בשביתה בגלל אתמול)

joecamel

New member
מה קרה אתמול נתן?? ולמה לבד מה אני

עז?.....ולי אמרו שאני גמל

נתן.ל

New member
לא שמעת ? לא ידעת?

היום מטגנים לביבות במטבח
סתם
אתמול יצאתי בערב חזרתי בשש וכל הזמן הזה השתוללתי כאילו אין מחר - ועכשיו מחר הגיע

MiTZi Shpitzi

New member
ובקשר ללכת לים עם מישהו מכאן...

אני פשוט לא ממונע כרגע (אני מקבל את האוטו החדש והיפה שלי רק ביום שני) וזה גורם לבעיית הגעה חמורה ביותר. בשביל זה יש חברים עם רכב (שלא רוצים לבוא לים כך שזה לא ממש עוזר). לסיכום...אחל"ח.

נתן.ל

New member
חברים שקופצים מאופנועים ?

אם אתה רוצה להתאבד למה לא אמרת קודם

למעלה