סתם שאלה שסיקרנה אותי...

סתם שאלה שסיקרנה אותי...

תגידו מישהו ממכם מעשן.. (ואני לא מדברת על דברים לא חוקיים...) ולמישהו ממכם יש פירסינג?

edlessme

New member
לא.. אני ילד טוב ירושליים...

לא מעשן ואין לי פירסינג... אבל... אני הולך לישון ממש מאוחר לפעמים! ועוד כשיש לי מגן למחרת!!

Drorrrrrr

New member
אני מעשן מסטיקים

דיתוּש

New member
יאפּ

אבל אני לא אקרא לעצמי עשנת קבועה, לפעמים כשיוצא, עם חברים. יש לי קופסא בתיק, בכל-מקרה
ויש לי רק עגילים רגילים, אחד בכל אוזן בתנוך. היה לי פעם נזם, אבל ההורים שלי הכריחו אותי להוציא אותו.

טוב אז גם אני אענה....

לא מעשנת... פיכסה... לא בא לי על סרטן ריאות... ויש לי נזם ושלושה חורים בכל אוזן (יפי!) עדן- אתה שובב... מגיע לך ללכת לישון בלי לראות טלויזיה ולאכול א. ערב!!!

edlessme

New member
חכי חכי אני עוד אביא מגנט ממש גדול

ואמשוך אותך איתו את כלללל הדרך משדה בוקר..ל...ל...ל... אזרבייג'ן... למה לאייזרבייג'ן? כי יש לה שם מגניב!!.. ולמה אני אעשה את זה... בגלל שאני סוציופאט!! וגם... בגלל שבא לי לארגן איזה מעיין מפגש פורום (יעני.. חמישתנו?)

אממ אתה מנסה לרדת עליי?

באסה... אבל אם היית רואה אותי היית רואה שיש לי רק נזם.. לא רואים תעגילים באוזניים... ואיך ידעת שבא לי לבקר שם? סייקיק! חוצמזה מפגש פורום יכול להיות מזה סבבה.. וחוצמזה מקווה שנהיה יותר מ-5...

edlessme

New member
אני פעם עשיתי טוטאל לוס...

ויש לי רישיון רק חמישה חודשים (ויום)

edlessme

New member
אוף.. אבל זה היה רק בהילוך ראשון...

רק נדפקה קצת השילדה.. ובגלל זה הטוטאל לוס... סך הכל לקחתי שמאלה בצומת בלי שמאלה (אבל לתוך רחוק דו סיטרי..)

מיצי007

New member
יא דרורית אחד

אני נהגתי בלי ידיים(לכמה שניות....) עברתי באור אדום ועוד ועוד וכל זה שהיית איתי! הא הא הא!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo6.gif

לא זכור לי שעברת באור אדום
. זה שנהגת בלי ידיים אני זוכר דווקא :).

bLaCk PaNtHeR

New member
אמממממממממ....

אז קודם כל אני אציג את עצמי בגלל שאני חדשה! אני נועם אני בת 16.5 ואני גרה בחור באיזור ירושלים! קולדפליי הם הלהקה האהובה עליי (מן הסתם) ובמשך שנה ניסיתי להקים להם פורום פה בתפוז ומנהלי תפוז פשוט התעלמו מזה! בכל מקרה לפני יומיים או שלוש חצי שנה בערך אחרי שהפסקתי לנסות להקים את הפורום פתאום ראיתי שמישהו הצליח! טוב בכל מקרה זה לא משנה ואני יענה על השאלה! אני מעשנת והיו לי 4 פירסינגים!

למעלה