סתם שאלה שעלתה לי לראש

סתם שאלה שעלתה לי לראש

אם הייתם צריכים להכיר למשהו את הסדרה. והייתם יכולים לעשות את זה עם שני פרקים בלבד! איזה פרקים הייתם מראים לו ,תזכרו שהרצון הוא שהוא יאמר וואלה סדרה מעולה..

וואלה שאלה טובה....את ההודעה שטס מקבלת על ניק

שהוא בחיים, זה היה פרק חזק בהחלט. ואולי גם את הפרק שג'ודי מופיעה אחרי שחושבים שמתה בהתפוצצות...מי שרואה את שני הפרקים האלו נראה לי מתעלף ומסוקרן לדעת מה קורה בסידרה הזו.

הפרקים שלי

הראשון שהייתי מראה זה הפרק שטס מבינה שניק בחיים (באמת פרק מעולה לדעתי). והפרק השני שהייתי מראה אולי לא כזה חזק אבל עשה לי משהו, זה הפרק שיש בו מלא פלאשבקים של טס וקלייר, כשטס מוצאת את הבאר שהיא זרקה לתוכה את הבובה.

אני הייתי בוחרת..

בפרק המדהים בו קלייר, טס, ניק, מאג וטרי יצאו לרעות את הפרות וישנו בחוץ. ופרק נוסף-דווקא המוות של קלייר-כי מסתבר שאנשים מתחברים דווקא לרגעים דרמטים.

אני גם חושבת שבעונה הראשונה

שקלייר נתנה לבלונדה ההיא, אוףףף איך קוראים לה? שהיה לה שם של זונה...בקיצור הייתי מראה את הפרק שקלייר מאמצת אותה לחיקה....פרק מרגש. כמו כן את הפרק בו מג והיא משלימות...הרי מג לא סבלה אותה.

תהיי לי בריאה...

עד שהבנתי על מה ועל מי את מדברת... חחחחחחחח בקי!!!!!!! בקי - נשמע יותר שם של כלבה משל... אבל מה שכן
על ההשקעה...

הפרקים שלי...

פרק ההלוויה של קלייר, פרק חזק ודרמטי ומאוד חשוב לסדרה והפרק שהיה בסגנון "דלתות מסתובבות". פרק נהדר שבאמת מסביר את המשולש טס-ניק-דייב.

דווקא הפרק של דלתות מסתובבות

הוא אחד הפרקים שאני פחות אהבתי .. אבל כן,הוא מסביר טוב את היחסים שם..

פרק הדלתות המסתובבות

לדעתי זה היה אחד הפרקים דווקא החלשים בעונות הראשונות. ראשית אני אישית לא אוהבת סיפורים "הזויים", מדע בדיוני וכו' ודבר שני הפרק היה כ"כ שונה מסגנון הסדרה- זה היה לטעמי פרק הזוי בדיוק כמו בהמשך, בעונות המתקדמות, עם הרוחות והמלאך. כך שהן מסיבות של טעם אישי ומהסיבה שהוא לא מיצג את הסדרה, לא הייתי בוחרת בו.

yafash7

New member
הפרקים שאני הייתי בוחרת

ההלוייה של קלייר והפרק של פיצוץ הסכר שם טס היתה ענקית

למעלה