סתם שאלה תאורטית בזמן שאני משתעמם

סתם שאלה תאורטית בזמן שאני משתעמם

למה אין אירגון שפורץ למשקים בלילה ומשחרר או הורג את כל החיות במשק, וכך עוזר לחיות ופוגע במשק?

TheFinalCow

New member
לא בישראל....

אנחנו מדינה קטנה מידי כדי לעשות כזה דבר.... יעלו על זה... וסיבה שנייה - אין איפה לשים את כל החיות ששוחררו.... באירופה עושים את זה הרבה.... ידיד שלי מגרמניה מספר לי כל הזמן, שכל איזה חודש הם הולכים ומשחררים כמה אלפי פרות ותרנגולות.... אם תעשה את זה בישראל - איפה תשים אותם? בגולן?

אפשר להרוג אותם

ןלגעול אותם מיסוריהם. וכך גם לפגוע במשק כך שלא יוכל לקנות עוד פרות. כך לא יהיה יותר בשר. אפילו שעדיף למצוא דרך לשחרר אותם

אוקי, אני משוגע

תראו, נכון שזה מאוד לא נחמד להרוג אותם אבל אם חושבים על זה זה די הגיוני. אמנם אנחנו לא יודעים עד כמה הם רוצים שנגעול אותם מיסוריהם, ואם הינו יודעים זה היה יותר הגיוני ונכון לעשות את זה, אבל בכך שנהרוג אותם נגעול אותם מיסוריהם וגם עוד הרבה פרות (כי המשקים יפסיקו "ליצר" פרות והכל יהיה טוב ויפה) אם הפרות לא היו סובלות, או אם להרוג אותם לא היה מציל עוד פרות, זה באמת היה די מגעיל להרוג אותם, אבל מה לעשות, זה לא המצב.

lilithmm

New member
להרוג אותם

מה עשינו אם נהרוג אותם?? נציל אותם ממוות אז נהרוג אותם?? לשחרר כן, אפילו אם התרנגולות ישוחררו בטבע ולא ישרדו הרבה זמן, עדיין היתה להן תקופה יחסית קצרה של חיי חופש.

אפשר גם...

להרוג את חברי המשק. ככה בטוח הם לא יהרגו עוד חיות. ומה עם מסעדות שמגישות בשר? אם נשרוף את כולן - לא יהיה ביקוש לבשר! (אם נשרוף אותן על כל יושביהן - נוריד גם כמה צורכי-בשר נוספים!) באותה הזדמנות - אם יש כאן מישהו דתי - אפשר גם לשרוף כל מסעדה שמגישה אוכל לא כשר. ובכלל - כל אדם שמצביע ימינה ממרצ. או שמאלה ממרצ. וגם כל אדם לא טבעוני. וגם את כל הסטרייטים האלה. הומופובים מניאקים. אה כן - אם כבר משקיעים בדלק - אז גם כל מי שלא אוהב סיינפלד.

פעם הייתי שליטת העולם

היתה תקופה שאני ואילנה חברה טובה (לפני כשש שנים) בהינו בפינקי והמוח ואחרי זה תלינו את מפת העולם על אחת הדלתות וסמננו עליה נקודות עם נעצים צבעוניים. ואחרי שבנינו את הדרכים בהן נשתלט על מוחיהם של הדרים בכדוה"א (לדוגמה- נכתוב על ניירות הטואלט משפטים ואנשים בשירותים יעברו שטיפת מוח ואז מוהא האאאאא הם יהיו נתינינו!), עשינו קלף ושרפנו את הקצוות שלו והענקנו לחבר שהיתה לו יומהולדת שליטה על מיקרונזיה לכ-670 שנה. אנחנו שליטות נדיבות. היינו על כל פנים. סופ"ש נעים! ש.

למעלה