סתם שאלה? :cool:

eti 2000

New member
סתם שאלה? :cool:

אתם עונים על כל סוגי השאלות באינטרנט? א``כ יש לך מושג למה אני לא כל פעם שאני מנסה להשתמש בתוכנת ה- OUT LOOK אני מתנתקת מהאינטרנט ?

קוב

New member
שווה בדיקה

TOOLS->OPTIONS->GENERAL->Connect only when not working offline לסמן את -......... TOOLS->OPTIONS->CONNECTION->ASK BEFORE באותו מסך ללחוץ על CHANGE ולוודא שה-DAIL-UP זהה לזה של ה- EXPLORER בהצלחה

eti 2000

New member
קודם תודה קוב ,אבל זה לא עזר

זו ההודעה שהמחשב כותב לי . לא ניתן לאתר את המחשב המארח `smtp`. ודא כי הכנסת את השם הנכון של השרת. חשבון: `pop3`, שרת: `smtp`, פרוטוקול: SMTP, יציאה: 25, אבטחה (SSL): ‏‏לא, שגיאת Socket: 11001, מספר שגיאה: 0x800CCC0D מה עלי לעשות? תודה מראש קוב.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
eti?

האם זה מתנתק אחרי שאת בודקת את כל הדואר? (מקבלת או שולחת?) אם כן אז תעשי את הדברים הבאים- בתוך ה- OUTLOOK לכי ל-כלים ואז לאפשרויות. בתוך האפשרויות יש לך חוצץ של התקשרויות, לכי לשם, ואז יש שם שורה שאומרת: ``נתק לאחר שליחה וקבלה`` תורידי את הוי (V) שיש שם. זה הכל...

eti 2000

New member
אני שמחה שאתם מרוצים באמת ! ;-p

אבל לעינינו זה לא עובד לא היה שם בכלל וי. אני אל מצליחה לא לפתוח ולא לקרא אימייל . התוכנה ממש מותקנת לי ליופי ואני רוצה להשתמש בה. יש רעיונות נוספים גאונים שלי? ;-) אה ולילה טוב !

B0ND_JAME5_B0ND

New member
HELP!!! אתי?!

מה לא עובד בדיוק? אולי תסבירי לי את הבעיה- כי עד עכשיו את רק מדברת על זה שהפורום הזה לא מקשיב לך ולר עוזר לך אבל עדין לא הצגת את הבעיה- תני לי את התיאור הכי מדוייק של הבעיה, אני מבטיח לך שזה פתיר!

eti 2000

New member
תודו שאני משתפרת בפירוט הבעיות!אה אה B-)

‏‏לא ניתן לדגום את שרתHTTP להודעות חדשות. פרוטוקול: HTTPMail, יציאה: 0, אבטחה (SSL): ‏‏לא, מספר שגיאה: 0x8004108D לא ניתן לאתר את המחשב המארח `smtp`. ודא כי הכנסת את השם הנכון של השרת. חשבון: `pop3`, שרת: `smtp`, פרוטוקול: SMTP, יציאה: 25, אבטחה (SSL): ‏‏לא, שגיאת Socket: 11001, מספר שגיאה: 0x800CCC0D לא ניתן לאתר את המחשב המארח `pop3`. ודא כי הכנסת את השם הנכון של השרת. חשבון: `pop3`, שרת: `pop3`, פרוטוקול: POP3, יציאה: 110, אבטחה (SSL): ‏‏לא, שגיאת Socket: 11001, מספר שגיאה: 0x800CCC0D אלה הם שלושת ההודעות שאני מקבלת מיד כשאני פותחת את התוכנה עוד לפני שעשיתי משהו. יש למשהו פיתרון עכשיו

eti 2000

New member
שכחתי להוסיף !!

שזה מופיע בתיבת הודעה המכריזה שהפעולות הנ``ל נכשלו: בדיקת דואר . שליחת דואר.

Ey@L

New member
תשובה

כניראה שלא הגדרת את חשבון האי מייל שלך כמו שצריך, תפני אל ספק האי מייל שלך ותבררי את הפרטים המדוייקים שיש להגדיר בחשבון האי מייל.

למעלה