סתם שאלה...

סתם שאלה...../images/Emo13.gif

האם אתם מאלה שהולכים לרב כדי לעשות בדיקת התאמה בין בני זוג?

עוד לא ראיתי רב אחד שצודק

מספיק השטויות הרגילות של המשיחיסטים, לא צריך להוסיף שמן למדורה.

אתה בטח מהלא מאמינים וזה בסדר

אני לא מנסה לגרום לך להאמין במשו אבל שתדע שבמקרה שלי הרב צדק בהכל
הייתי המומה אבל זה עבר לי וכמובן הביא הרגשה מעולה

אני?

אני מהמאמינים באלוהים (או לפחות האמנתי בלשון עבר) ולא בחבורה של חצופים, שמרגישים שיש להם מונופול על האמונה. הרב הזה בטח סיפר לך דברים ברורים, שכל אחד יודע. לא צריך יותר מדי בשביל לדעת, שרבנים הם חבורה של מזויפים.

וואלה?

איך הוא יודע איך הבנאדם שאני יוצאת איתו נראה??? והוא גר ממש רחוק ממני

תעשי לי טובה

זה, כמו שמגדת עתידות תתחיל לספר לך שטויות. עוד תכתבי לי ש"אלוהים" סיפר לו...

Cobe Anan

New member
האמת...

אני אתאיסט לחלוטין. אני מאמין שהאדם ברא את האלוהים ולא להיפך. אבל בדבר אחד אני מאמין- הרב, מתוקף תפקידו, הוא לא רק דובר של מוסד האלוהות, אלא גם אבא, אמא, פסיכולוג, עובד סוציאלי, יועץ רפואי, בורר, נוטריון, שדכן ומה לא... ולכן, לא אלוהים גילה לו, אלא הניסיון שלו, המגע היומיומי והקרוב שלו עם בני אדם במשך שנים נתן לו את הכלים לחשוב. רבנים שהכרתי- אם הם באמת מונעים מאמונה ואהבה, ובאמת מאמינים בדרך, הם דווקא אנשים ישרים, טובים, וחכמים. כמובן שהכוח שניתן בידיהם יכול בקלות להשחית אותם, בדיוק כמו ח"כים, שופטים, אנשי ציבור, צבא ומשטרה. קיצ- אני מרשה לעצמי לזלזל באמונה שלמה במוסד האלוהות, אבל לא ממהר לזלזל ברב טוב.. זהו.

זה לא קשור

היא כתבה שהרב ידע איך חבר שלה נראה, האומנם? אין מצב כזה, רב זה רב, הוא לא מקבל נתונים מאלוהים (שיחות עם אלוהים ה סימפטום למחלה נפשית) והוא לא מדיום, זה סתם בן אדם (וגם בזה הוא לא כל כך טוב), אז איך הוא יכול לדעת אם הזוג מתאים? אני לא יודע איזה רב יצא לך להכיר, אבל אדם שהולך בשם דבר שלא קיים, הוא לא יותר מנביא שקר. רוצים פסיכולוגים? לכו לפסיכולוג בתשלום, לפחות הוא לא זיין שכל כמו הרבנים.

Cobe Anan

New member
אתה שוכח דבר אחד..

הם באמת מאמינים בזה.. תכבד את זה, זה עושה להם טוב. חוצמזה, בזכות זה יש לנו מדינה, אל תשכח. חיה ותן לחיות- אם אתה לא מאמין, כמוך-כמוני. אבל מי שמאמין, שיהיה לו לבריאות. אני רואה באמונה, הגם שהיא אינה מובנת לי, הרבה צדדים חיוביים. זהו..

טוב, כדי שההיא לא תכעס...

אני אכתוב משהו אחר- אני לא מסוגל לכבד אותם, המדינה שלנו קיימת ממש לא בסכותם וזהו.

pain is MY love

New member
אני לא מבינה

למה שבן אדם חילוני ילך ככה סתם לרב? ועוד בשביל לעשות בדיקת התאמה בין בני זוג?! אני מאוד מאמינה באלוהים ובמה שנכתב לי מלמעלה אבל אני לא מבקרת אצל רבנים בזמני החופשי..

אני לא עושה מה שאומרים לי..

אני הולכת לשם לקבל עצה..לדעת רק אם הוא איש טוב והכל.. ואני גם בודקת אותו בעצמי
תמיד טוב עוד עצה של אדם אחר

free soul

New member
למה לא באמת?

זה כמו שאתה הולך לקבל עצת חבר או עצת שכן לגביי מכונית, למה לא שתלך לרב ותשאל? למה יש לך נגדיות עצומה לגביי רבנים?

ממש לא השוואה

עצות לגבי מכונית ובן/בת זוג אלו עצות שונות לחלוטין. כשאתה צריך עצות לגביי המכונית, אתה תלך לאדם שמבין בזה. כשאתה צריך עצות שקשורות באהבה שלך אתה תלך לאדם שמכיר אותך או את בן/בת הזוג, כי רק הוא באמת יודע מה קורה שם. ואני נגד החברה המשיחיסטית בכלל לא רק רבנים.

יאללה זאת הייתה כולה שאלה

מה אתה קופץ!? מישהו הכריח אותך ללכת? רק שאלתי אם הלכתם פעם וזהו! ואני לא דתייה אני חילונית לגמריי זה לא קשור שחילונים לא הולכים

למעלה