סתם שאלה...

וואו תרגעי

כמו שלך יש את הזכות ללכת למשיחיסט לי יש את הזכות לכתוב מה שאני רוצה עליו.

ממש ממש לא!

מה רב יכול לחדש לי לגבי התאמה? ואם הוא יגיד שאנחנו לא מתאימים? מה זה ייתן לי? אני אוהבת את הבחור? אני רוצה להיות איתו? זאת השורה התחתונה!

הוא לא מציע לי לעזוב אף אחד.

אבל זה קרה לבת דודה שלי שהייתה אצלו והיה לה חבר שהם הסתדרו סוף הדרך אבל הרב אמר לה שהם יפרדו בעתיד היא לא רצתה להאמין והמשיכה לצאת איתו וזה בסדר גמור. כיום יש לה חבר חדש
גם אני לא מבינה איך הרב יודע או משו .. אבל זאת עובדה בכל פעם הוא צדק..

ChilD SouL

New member
שמעת פעם על המושג...

'אמונה שמגשימה את עצמה'
יכול להיות שהיא המשיכה לצאת איתו, אבל עמוק בתוך ליבה לא חשבה שזה יחזיק מעמד, או ידעה שבסוף הם יפרדו כי... הרב אמר ככה. קיצר, לדעתי - הכל פסיכולוגי. אתה הולך לרב, הוא מזבל לך במוח, אתה אולם 'מכחיש' זאת או מנסה לא לחשוב על זה יותר מדיי, אבל עמוק מבפנים זה מכרסם אותך - ובסוף קורה מה שהוא אומר. אגב, זה לא רק נכון לגבי הרב. זה נכון לגבי כל דבר בחיים.

זכוכיות

New member
מה גם שסטטיסטית,

תמיד הסיכוי שזוג כן יפרד בסופו של דבר גדול בהרבה על הסיכוי שהוא ישאר יחד לנצח נצחים.

מעכשיו בטוח שכן

לכל אלה שלא מאמינים אני הלכתי לרב שהייתי עם חברה שלי שנה וחצי ושאלתי אותו אם להציע לה נישואים הרב שאל אותי שאלות ועניתי לו והוא אמר לי שאנחנו לא מתאימים לא הקשבתי לו כי באותו זמן היה לנו את הקשר הכי טוב בעולם וזה נראה מוזר שהוא יגיד דבר כזה ועובדה אחרי שנה וחצי נפרדנו בדיוק בגלל מה שהוא אמר הבעייה היא שצריך לדעת לאיזה רב הולכים

Netaklopedia

New member
ממש לא..

א. אני אתאיסטית אז אני ממש לא מאמינה שרב הוא יותר ממישהו שלובש בגדים חמים מידי בקיץ ולא קרא את הוראות השימוש של סכין גילוח. ב. נניח שעוד הייתי מאמינה: עד כמה שאני יודעת, לנשים דתיות אין יותר מידי תפקידים שדורשים אופי ולכן איך רב יכול לומר משהו על התאמה?

דוגמא לרבנים הקדושים:

"זה החל כקשר תמים. רות ושרה, שתיהן נשים דתיות, פנו בנפרד לרב שלמה אבינר כדי שיעזור להן בבעיות אישיות. עד מהרה הפכו היחסים בין הנשים לבין אבינר, מבחירי הציונות הדתית, ליחסים אינטימיים, שהיו בהם לכאורה הטרדות מיניות.". חס וחלילה אל תחשבו לרגע שבאבינר הכל נגמר, הנשים המסכנות פנו לרבנים רבים בבקשה לעזרה, והם סירבו לעזור. בקיצור, הכוונה בהודעה הזאת היא בקשה שמי שכן הולכת לרבנים, זהירות!

למעלה