סתם שאלה

tal afula

New member
סתם שאלה ../images/Emo3.gif

הוסט הכתום של מד"א... איך ובמה אתם מאבזרים אותו?!
תודה, טל...

tani101

New member
לפי מה שיצא לי לראות

חסם ורידים..חסם עורקים..ונפלונים תחבושות אישיות לויקופלסט..עירוי קטן..מלק...טוש עבה..תחבושת לכוויות..אגדים..פדי גזה..ספונגט'ות..ולמתלהבים שבנינו..גם סטטוסקופ איך..זאת שאלה טובה אם את מקומבנת בתחנה תיכנסי למחסןותמלאי מכל הבא ליד כמוני ואם לא אז תקני זה עניין של עשרות שקלים

2young boy

New member
סטטוסקופ

לאו דווקא מתלהבים...כי אם אתה מוסיף אליו שרוול של מדידת ל"ד הוא נהיה די יעיל...וחוץ מזה מומלץ מאוד לשים אקמול או אופטלגין ומאוד שימושי השטיפות הקטנות של הסליין מהנט"ן

ירקון 15

New member
הוסט האולטימטיבי לפי דעתי....

כפפות!! ח.ו. ח.ע. ונפלונים מכל המינים מיקרופור / לויקופלסט (איך שלא תקראו לזה...) מלע"כ טוש עבה ולא מחיק עט (רצוי כמו כל עובדי מד"א פארקר
) אגד או שנים שרוכים לטובוס פדי גאזה ספונג'טות ת.א. משולשים שקיות הקאה סטטוסקופ לבכירים / פארמדיקים / רופאים בינינו דניאל - ירקון
נ.ב. עם הכמויות תשחקו כמה שבא לכם....

לדעתי...

כפפות ת.א-האמת סתאם שוקל ח.ע 2 עטים-זה הולך לאיבוד המון פעמים פדי גזה שקיות הקאה מלעק ספונג'טות-למדים למקרה של לכלוך או לידים מפתחות ספר של האמבולנס שוקולד-גם טעים וגם נחמד בלבן בהיפו קל סיגריות מצית שעון-לי על היד עושה פריחה זה מה שאני לוכחת... עד שאני מגלה שזה כבד מידי ומוציא הכול חוץ מהמצית והעט.. ויש הכול באמבולנס אני יודעת מה הפקל הצבאי אם זה מעניין אותך. ביי בינתיים

morphine 20 mg

New member
את מתכוונת לפקל"ח?כאילו אפוד?

פקל"ח לחובש קרבי: 10 אגדים 20 פדי גזה 2 חוט ומחט סטרילי 1 סדין סטרילי 1 כפפות כירורגיות 7.5 2 להבי ניתוח 5 שמיכות הצלה 5 מורפיום 10 מ"ג 5 אמפולות ואליום 10 מ"ג 200 פיוריטאבס (בינתיים כבר יצא מהתקן) 50 אופטלגין 30 אימודיום 1 חסם ורידים 2 חסם עורקים 20 ספונג'טות 2 AW 1 פצל 1 נורת החלפה לפצל 1 לויקו 10 סיכות ביטחון 5 וונפלון 16 G 2 ער' הרטמן 1 ערכת עירוי קולואידים 1 מנג'טה לעירוי בלחץ 1 פנקס כיס לחובש 20 מזרקי 2 CC 15 מזרקי 10 CC 20 מחטי 20G 2 אטרופין אוטומט 5 ATOX 5 אטרופין 10 סמ"ק 20 מ"ג 15 אמפ' טוקסוגונין 0.25 מ"ג 1 אגד אלסטי 2 פג אלסטי 15 משולשי בד 3 מטאלין 2 ת.בטן 15 ת.א זהו...למרות שיש יחידות שמורידות חלק מהדברים ומוסיפות אחרים...זה הפק"ל חובש המעודכן

למעלה