סתם שאלה . . .

shula9

New member
סתם שאלה . . .

הי הילה, אני רוצה לשאול משהו, למרות שאולי אצא מפגרת. היתה לי בחינה חשובה והלך לי לא מי יודע מה בכלל. רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם באופן כללי המדריך הרוחני יכול "לגלות" לי את התשובות במהלך הבחינה? 2. האם הוא יכול לדעת את שאלות הבחינה מראש? 3. והיותר חשוב כרגע (לאור העובדה שהבחינה כבר התקיימה), האם המדריך הרוחני שלי יכול לדעת מהו הציון שאקבל? לתשובתך, אודה עינת 23.9.75

יקירה יכול להיות

שהמדריך יודע. אבל בתיקשור אנחנו מקבלים רק מידע שנכון לנו לקבל, לדרך החיים שלנו, להתפתחות שלנו. לא נראה לי שאת אמורה לדעת את תשובות המבחן ככה, בלי שהחומר הנלמד יטמע אצלך. זה דומה לכך שיש אנשים שאומרים לי - אם את מתקשרת אז איך את לא יודעת את מספרי הלוטו? האמת לא שאלתי, כי אני לא חושבת שלשם כך נועד התיקשור. וגם אם אשאל - סביר שלא אקבל תשובה. מלאכים מדריכים מעבירים לנו מידע ש: א. נכון לנו לקבל אותו כעת - כלומר אנחנו בשלים להכיל את הידע הזה ב. לא פוגע בבחירה שיש לנו בחיים ג. לא מונע מאיתנו שיעורים שעלינו ללמוד. פעמים רבות קשיים נועדו ללמד אותנו משהו ולכן התיקשור לא יפתור לנו אותם. יאפשר לנו להבין אותם - אך לא יפתור אותם. מה שכן אפשר תמיד - זה לבקש עזרה ממלאך מדריך לכל דבר. למשל להצליח בבחינה.

פעם ניסיתי לענות תשובות במבחן

אנטומיה - מבחן אמריקאי עם מטוטלת, אחרי 2 שאלות הבנתי שאם אני אמשיך לבקש תשובות ממדריכים, אכשל במבחן, מזל שהחלטתי להתרכז במה שאני יודעת- כי למדתי כל כך טוב שקיבלתי 98. אז המסקנה: במקרים כאלו עדיף ללמוד כי יש דברים שאנחנו צריכים לדעת, המלאכים אינם רוצים שנתעצל והם יעשו את העבודה בשבילנו. שבוע-נפלא אריאלה

למעלה