סתם שאלה

ועוד שאלה.

מישהו כבר נרשם לסתם קורס בחירה כללי ? ו.. האם אני צריך להרשם לקורס בחירה כללי לסמסטר ב' כבר עכשיו, או שאני יכול לחכות לחלון ההרשמה הבא או משהו כזה? אה! ונאמר לי במזכירות שאני אראה בזמן ההרשמה רק את הקורסים שפתוחים לכולם, אבל.. כרגע ההרשמה אצלי כנראה סגורה, אז אני יכול לראות את כל הקורסים מכל החוגים. האם בזמן חלון ההרשמה המצב משתנה, או שאני עדיין אראה את כל הקורסים ואצטרך לנחש מה פתוח ומה סגור? (ואל תפנו אותי בבקשה למזכירות החוג שלי. הם לא רוצים לדבר בכלל על שום דבר ובטח על משהו שלא קשור לחוג שלהם.)

מה זה נהוג?

מבחינה טכנית, האם אני יכול להרשם לקורס בחירה כללי במועד יותר מאוחר. נגיד לקראת סיום סמסטר א'? או שחלונות ההרשמה לקורסים של שני הסמסטרים (בגלל שאני מתחיל שנה א' באוק'), הם אך ורק עכשיו, במרווחים זניחים של כמה ימים לפה ולשם?

"נהוג"- משהו שנוטים לעשות/משהו שנוהגים בו

לקראת סיום סמסטר א' אין תקופת שינויים, תקופת השינויים היא שבוע לפני ואחרי היום הראשון של תחילת סמסטר ב'. טכנית זה אפשרי (פרט לקורסים שנתיים), אב למה לחכות עד סמסטר הבא ולהסתכן בכך שלא ישארו לך מקומות בקורס? אתה יכול להרשם ומקסימום לבטל את הקורס בתקופת השינויים. ובכלל, קרא לי ייקית אבל לי תמיד היה הרבה יותר נוח לדעת מראש איך השנה שלי תראה, כמה נקודות אסיים ולא להתחיל מאפס את כל עניין ההתלבטות ובחירת הקורסים גם בסמסטר ב'.

ד"א,

את עשית\מכירה אולי את הקורס 'סוגייות בפסיכולוגיה פילוסופית'? אם כן, מה דעתך עליו? בנוגע לקורס, הבנתי אותך. רק למען הסר ספק, אם ניתן לבטל בתחילת סמסטר ב' אז ניתן גם לשנות? סתם נגיד נרשמתי לקורס X ובתחילת סמסטר ב' בא לי על קורס Y, אני יכול לבטל את X ולהרשם לY (כמובן בהנחה שנותרו מקומות פנויים בY)? תודות.

בהחלט ניתן לבטל ולשנות כל דבר בתקופת השינויים

(כמו שאמרתי, פרט לתרגולים ולקורסים שהם שנתיים), את הקורס המדובר אני לא מכירה. מאיזה חוג הוא?

הרבה יותר קר מאשר בעיר התחתית כמובן

רוח, ערפל מדי פעם, קר! ואם יש רוח המוח קופא דרך האוזניים. החורף הראשון שלי במעונות היה קשה ולא נגמר (בזכות הדמיון המופרז שלי אני תמיד נוטה להשוות בין אותו חורף בלתי נשכח לחורף שאינו נגמר בסרטים "מיזרי"/"הניצוץ"
).

../images/Emo99.gif

איזה יופי. רק בשביל זה שווה לגור במעונות... תאמת, אני עובד בצד השני של ההר (מרכז הכרמל), ולפעמים כשבאתי בבוקר לעבודה (לקראת 7), היה ממש קריר. קריר (!!) באמצע הקיץ. לא יאומן כי יסופר. הייתי ממש בהלם.

גם במרכז הכרמל קר../images/Emo4.gif

אמנם לא קר פה כמו במעונות, אבל היתרון (והחסרון) הגדול של המעונות הוא החדר הזעיר הממוזג כולו, מה שלא תמיד קיים בדירות שכורות.

כי פעם העונה האהובה עליי היתה החורף

(חורף מישור-חופי, נו) ומאז שעברתי להרים זה קצת השתנה. לגבי החסרון- לא המיזוג הוא החסרון כמובן, אלא החדרים הקטנים במעונות, שבחורף הם כמובן יתרון כי קל לחמם אותם.

כלכלנים מכיהת א', חלון הרשמה 5.9.07 ?

למען הסר ספק, חלון ההרשמה לתלמידי כלכלה חד חוגי (שנה א'), הוא ב5.9.07, בין השעות 1500 ל1700 ? (אל תפנו אותי למזכירות. שם מפנים אותי חזרה לאתר האינט'..)

למעלה