סתם שאלה...

tommygirl75

New member
סתם שאלה...

מאיר יודע על הפורום? יש סיכוי שהוא יתארח כאן אי פעם?

ms pizza

New member
לפי מה שהבנתי..

הוא יודע על הפורום והוא נכנס מדי פעם לקרוא בו המנהלת האישית שלו קוראת באופן שוטף וכותבת.. לגבי זה זהוא יתארח-הבנתי ממה שכתבו פה פעם שניסו לארגן משהו-אבל לא יצא.. שבת שלום !

איף

New member
../images/Emo45.gif

מדוייק! הוא אכן קורא ומתעדכן מה קורה בפורום. וגם המנהלת האישית שלו. לגבי אירוח בפורום...המנהלות הקודמות ניסו עד כמה שידוע לי, וגם אני זרקתי מילה למנהלת הקודמת.... נכון לעכשיו - לא נראה שזה עומד לקרות, אם יהיה שינוי אני אעדכן.

ניסו זו מילה עדינה ../images/Emo6.gif

התחננו זה מונח יותר מדוייק
כשהיו שנתיים לפורום עשינו אירוע בהופעה שלו בזאפה ונתנו לו פלטינה מהפורום (לא אמיתית על אלבום ספציפי, סתם ברכה בצורת פלטינה אבל היא הייתה מהממת בעיניי
) והיו לי דיונים איתו לפני על אירוח (מצולם/ כתוב/ סתם מענה על שאלות) וזה לא עבד טוב. לא לפני ולא אחרי. הוא לא באמת בעד והאמת שהוא יודע שגם אני לא ממש הייתי (דחפתי בעיקר למענה על שאלות כדי שנוכל לסנן וכאלה כי אני גם לא בעד הסוגים האחרים שבהם אין סינון שלי לשאלות- אני חולת שליטה
) אבל גם למקרה שהוא עונה לשאלות שסוננו והגיעו אליו ישירות למייל והוא יכול לענות עליהן בזמנו הפנוי ואף לעשות סינון נוסף לפי ראות עיניו הוא עשה פרצופים ולא הסכים.. בנחמדות יתרה, אבל לא הסכים
(מאיר הכל באהבה!
) אני אישית בעד לרדת מהעניין מראש, סליחה על הורדת המוטיבציה

איף

New member
וואי, אנחנו שונות לגמרי

רק עכשיו קלטתי כמה אני עדינה לעומתך או שאת ישירה לעומתי

אני ישירה. מאוד.

הרבה אנשים נכנסים מזה להלם
(איך הגעת לזה אבל מההודעה התמימה ששלחתי כאן
)

למעלה