סתם שאלה

סתם שאלה

למה בחורה מאומצת/יתומה/בת של גרושים וכדומה, לא נחשבים סוג א`?? מה רע בהן???????

סילה 120

New member
לדעתי אין בהם שום פסול.

דווקא הציעו לי אחת יתומה שאמא שלה נשואה פעם שניה וזה לא מפריע לי.

חצויה19

New member
סתם תשובה

לדעתי גם אין בעיה... אבל למה הציבור חושב שיש בזה בעיה? כי הם לא גדלו במסגרת של משפחה נורמאלית.. מבין? וזה משפיע.. או לטובה או לרעה, אבל משפיע...

א.

הייתי בטוח שיהיה את הליצן שיפתח ב"סתם תשובה" ב.לא תמיד זה משפיע! ויש מלא מבתים טובים שמושפעים מחברה וזה יותר גרוע לפעמים

חצויה19

New member
ביקשת את סיבת האנשים ה"חשובים"

זוהי הסיבה.. לא דיברתי על דעתי... לי אין שום בעיה עם זה.... לפעמים זה פוגם ולפעמים זה מחשל... תשאל אנשים חשובים למה הם לא ישיאו את בניהם ובנותיהם עם הנ"ל.. תראה מה תהיה התשובה..

אז את

לא מהחשובים? שאלתי את האלה ואמרו לי שזה לא מקובל במשפחה פחחח התנהגות דוחה

חצויה19

New member
אני מהעממיים.. לא מכלילה... (בדר"כ)

לא מקובל בגלל הסיבה שאמרתי... ואולי גם כבוד, אתה יודע, משפחות חשובות משתדכות עם משפחות חשובות... ככה זה, ולא רואה בזה שזה כזה רע, עדיף רקע דומה בזוגיות.. אבל כמובן שאפ יש מקרים יוצא דופן, ההורים לא צריכים להיות עלוקות.....

את מסכימה

עם זה? חשובים צריכים להשתדך רק עם חשובות?? ואם הזיווג שלו במקרה לא מבית של חשובים?

חצויה19

New member
אז מתפשרים על יוצאי דופן

אבל ככה.. לא כל העולם יצא עם כל העולם... אז מתחילים עם מה שדומה מבחינת נתונים, ואם אין בנמצא, מתחילים להוריד נתונים פחות חשובים ופחות חשובים.. עד שמוצאים... לרוב מוצאים את זה באלה מאותו מעמד....

סילה 120

New member
א.

גמני רציתי לפתוח בסתם תשובה זה סתם בצחוק ולא קשור לליצנות.ב.אני איתך.

חצויה19

New member
י'סתומים

גם אני עם הדעה שלכם.... אבל ביקשת את דעת הס'נויגדיים, לא?! חח (זה נראה המסגדים..)

סתומים

תקראי לבנים שלך על שמך! סתם סתם.. ח.. להבא תכתבי שאת לא מסכימה עם זה

חצויה19

New member
אין פגם!

האנשים החשובים יאמרו שהיא חוותה טראומה, איך זה השפיע על הנפש שלה ובלה בלה בלה....

למעלה