סתם שאלה...

Bufreak

New member
סתם שאלה...

איזה מבין סדרות מסע בין כוכבים אתם אוהבים? (אני אישית אוהב הכי את חלל עמוק 9. איזה אתה אוהב Bajoran Preist?
)

reformy

New member
אני בדרך לעבור מ tng לוויאג´ר

אבל זה כמו לשאול את מי אתה יותר אוהב...

reformy

New member
ואני אנסה להסביר (TNG וקצת VOY)

בסדרה הראשונה (חוצמ-TOS) השתמשו בפעם הראשונה ברוב הרעיונות הטובים שקשורים לספינה בחלל. בשאר הסדרות, החלק של המד"ב הוא עדיין חשוב, אבל קשה למצוא פרק שיגרום לי להגיד "גדול, פשוט גדול!" בזכות החדשנות המד"בית שלו. בוויאג´ר הרעיון הכללי של ספינה רחוקה בדרך הביתה (כרגע בסדר גודל של 60 שנה) נראה לי מעניין. אבל נראה עוד איך זה יתפתח.

TNG- MAKE IT SO

אבל אז הייתי קטן ככה שאולי קצת איבדתי פרופורציה. יש לציין שעונות אחרונות ב דיפ ספייס 9 מאוד טובות וישנם הרבה פרקים טובים בוויאגר(מיותר לדבר על אנטפרייז "מקיא") -והרבה פרקים נוראיים וגם דיפ ספייס5(סליחה התכונתי בבילון) היא סדרה מצוינת - כוכבים יש מסעות יש וגם בין לבין.

Bajoran Preist

New member
DEEP SPACE NINE../images/Emo70.gif

חלל עמוק תשע הייתה סדרת הטרק היחידה עם סיפור מסגרת מורכב(אי אפשר לשפוט עדיין לגבי אנטרפרייז, אבל משהו אומר לי שלרמה של חלל עמוק תשע זה לא יגיע. הלוואי
). בנוסף, את הצוות של ח"ע9 אהבתי הרבה יותר מאשר את זה של הדור הבא, וגם הצוות של וויאג´ר(שהוא נקודת האור העיקרית של הסדרה) לא משתווה. כל דמות היא בעלת רוובדים ועומק. לכל אחת יש היסטוריה, בעיות, רגשות, דילמות. כל דמות התפתחה בצורה ניכרת מאז העונה הראשונה ועד האחרונה. ואיך אפשר לשכוח את כל דמויות המשנה- מהפרנגים, לגול דוקט, לאנשי הדומיניון, לאדינגטון וכמובן גראק, ועוד ועוד. חלק מדמויות המשנה הופיעו כמעט זמן מסך שווה לזה של הדמויות הראשיות, וחלקן הופיעו רק בפרקים בודדים, אבל כולן היו מיוחדות ובעלות אישיות(כמעט כולן
). דיברתי כבר על ההתפתחות העלילתית?- יחסי באג´ורים-קרדסים,באג´ורים-פדרציה,פדרציה-קלינגונים, קלינגונים-קרדסים, וכמובן, הדומיניון- על הג´מהאדר והוורט המהונדסים גנטית, המשתנים המיסתוריים(לפחות בהתחלה). והנביאים, וסיסקו בתור השליח, והטריל והמאקי... אני צריך להמשיך??? וכל הפרקים הקטנים והמיוחדים- little green man ושאר הפרקים של המסעות בזמן. היקום המקביל. far beyond the stars וכו´ וכו´ וזאת הסיבה שח"ע9 היא סדרת הטרק שאני אוהב במיוחד. נ.ב Bufreak, מהי הסדרה של "באפי קוטלת הערפדים" שאתה הכי אוהב?

למעלה