סתם שאלה

rastotman

New member
סתם שאלה

נסטלה אני לא קונה בגלל האבקות חלב שהורגות תינוקות, בשר הפסקתי לאכול בגלל שאני לא חייבת לאכול אוכל של עשרה אנשים ולעשן אני לא אעשן כי אני לא רוצה לשלם לחברות שמייצרות את הטבק ונמצלות את העובדים שלהן. כמובן שעניין הטיבעונות, גראס, שיר האונס, כל אלה די הולכים ביחד- חשבתי אם בעצם לקנות גראס זה בסדר. מנצלים מישהו בשביל הכסף שלי? בעיקרון, אני לא בעד לתת כסף לסוחרי סמים בגלל שהם לא מוכרים רק גראס וגם את הגראס הם מרססים, אבל מעבר לזה- איך חי מי שמגדל את הגראס שמגיע אלינו? ..היפי נפש האלה.. שונאת אותם
.

tiger

New member
הם חיים טוב.בדרך כלל מדברים ערבית

בעגה בדואית רוכבים על גמלים ונושאים שתיים שלוש נשים אם לא יותר (שבדרך כלל עברו כריתה חלקית או מלאה של הדגדגן).פרחים שמגדלים תאילנדים מנוצלים את גם לא קונה?ובמכוניות שמרעילות את הסביבה והורסות את כדור הארץ את גם לא נוסעת וכן הלאה?סמים וכסף מסמים שזורם לפלילים זו צרה חולה שהדרך היחידה להיתמודד איתה היא ליגאליזציה ופיקוח כך שהכספים יופנו לאפיקים ידועים ומועילים לחברה.לאכן אני ואחרים כאן תומכים בליגאליזציה ובחלוקת אדולן ותחליפי סם אחרים למכורים ,בדיוק ביגלל הסיבות שמנית.אבל זה לא אומר שבינתיים ביגלל אטימות השילטון והקיבעון המחשבתי שלו אנשים אמורים להפסיק לעשן.החיים זה אוסף של פשרות... מה שכן לאונס אין שום קשר לזה ולא הבנתי בדיוק את החיבור שעשית שם. לפלילים כן ולכספים שהולכים לשונאי ישראל בימקום לישראל גם כן... t

למעלה