סתם שאלה

dory141

New member
סתם שאלה

אם היו נותנים לכם יום או כמה ימים "ללא מחוייבות": לא ללמוד, לא לעבוד ולא שום דבר אחר שכובל אתכם ובאותה תקופה קצרה יכולתם לעשות מה שאתם רוצים, בלי לתת דין וחשבון לאף אחד חוץ מעצמכם, מה הייתם עושים? אני לא מדבר על דברים מופרכים כמו לקנות יאכטה או לשדוד בנק, כמובן.

Matzeket

New member
אצלי-

זה תמיד תלוי בפרטנרים.
לא אוהבת לעשות דברים לבד;

אם זו רק אני- אני אשן כל היום מול הטלוויזיה
אם יש עוד אנשים- אני אטייל (בין אם חו"ל, בין אם משהו באזור ובין אם סתם לצאת לבלות או לשתות)

ga26

Member
אני

ככל הנראה אתעמק בלימוד תורה וקבלה באותם ימים. זו הנאה גדולה לנפש שלי.

ga26

Member

dory141

New member
מה הייתי עושה במקרה כזה

הרבה הליכות ברגל, קריאת ספרים, הרבה משחקי מחשב, צפייה מרובה בטלוויזיה ובסרטים ועוד. אולי גם טיול לאתר מעניין בארץ אם יתאפשר, לא בהכרח עם אנשים שאני מכיר. הבעיה היא שכרגע אני טרוד בהרבה בעיות, בין היתר בשל העובדה שאני עשוי להיאלץ לעבור דירה מסיבות פיננסיות. סנטמינטלית זו דירה שהייתה שייכת לסבתא שלי וממוקמת פנטסטית במרכז ת"א. אבל, אני אדם רציונלי ויודע שאם לא אעשה את הצעד הנ"ל יהיו השלכות לא טובות.

dori78

New member
וואו! למה רק כמה ימים?

מטיילת עם האופנוע, מטיילת במסלולים שאני אוהבת (רגלית), סורגת המון, רואה טלויזיה, בודקת אופציה של פתיחת עסק עצמאי.
בעצם, כמעט את כל הדברים אני עושה גם ככה, רק שאף פעם אין לי מספיק זמן בגלל העבודה...

אני

נו אם גם היו נותנים כסף
אז חופשה בטן גב באילת או טבריה
עם בית מלון 4* לפחות
והכל כלול
&nbsp
&nbsp

שחר בן31

New member
שבוע שלם של אורגיה המונית

במקום מאורגן - עם חוקים ברורים שמטרתם לוודא שכל אחד חווה את החוויה הטובה ביותר והנכונה והמוגנת ביותר עבורו.
אחרי שבוע כזה - הרבה מאד מתחים ואפילו בעיות רגשיות ו/או נפשיות (שמקור חלקן הוא נטו ברצון לפורקן שנבלם בגלל מחסומים כאלו או אחרים) - ישתחררו ואפשר יהיה להרגיש באמת רגוע ונינוח לאורך זמן.

שאלת - עניתי מה אני הייתי רוצה
מדבר רק בשם עצמי.

המממ אולי לומדת הילינג או משהו כזה

או הולכת עם אנשים לריקודי עם או סוג אחר של ריקודים.
ואולי עושה מלא מלא מלא מלא טיפולי ריברסינג כל יום.
הטיפול ריברסינג האחרון היה מהמם אני חושבת שבסוף אני לא אהיה מפוצלת יותר
והאני הגבוה שלי שמה את הידיים שלה עלי ואמרו לי שהיא זהרה ( אני עדיין לא יכולה לראות אותה ) ואני חושבת
שאם הייתי עושה מלא מלא טיפולים כבר לא היה לי פיצולים יותר .
:)
ויתכן שהייתי זוללת פופקורן

אני חושבת שזה האני שיותר קרוב לנשמה שלי

ולכן אני חושבת שאם אצליח להרגיש /לתקשר/לשמוע את הקול שלו בעתיד
אני אוכל לחיות את חיי ביתר דיוק. אבל אני עדיין לא יודעת לתקשר בינתיים
ולא מחוברת לקול הפנימי שלי

תודה רבה אם יקרה משהו מעניין בריברסינג אעדכן אותך

כלומר כל הזמן קורים דברים אבל משהו שאפשר ממש להחשיב לנקודת ציון משמעותית.
של לפני ואחרי

למעלה