סתם שאלה

סתם שאלה

את מי לעזאזל מעניינת באפי? אני מסכים הסדרה טובה ואני באופן אישי אוהב את הפרק המוזיקלי(ones more with feelings) ואת העונה הראשונה אבל זה לא המקום לדבר בו על זה תבקשו מתפוז לפתוח פורום באפי(הם פתחו פורום סקס לנוער וזה דיי מטופש אז הם יפתחו כמעט כל דבר) אבל זה לא הפורום!!!! הפורום הזה נועד לשטויות

buffgirl

New member
באפי רולז, באפי שולתת,../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ואנחנו נדבר על מה שבראש שלנו.

Charmed Gal

New member
באפי מעניינת אותי../images/Emo70.gifיש בעיות?../images/Emo185.gif

אני אדבר פה כמה שבא לי על באפי! זה פורום חופשי לכל נושא בעולם! נמאס לי ממכם ה"ותיקים" פה שכל הזמן תוקפים אותנו ומעירים לנו! אנחנו פה עכשיו! נפתח כמה שירשורים והודעות שבא לנו! אנחנו כאן כדי להשאר! ואנחנו גם נשלוט!

טוף אמממ איש...

תירגע... תתחבר לצד הבריטי שלך תשתה קצת תה... 1. אל תעשה הכללות! לא אכפת לי שאתם פה. 2. זה לא מלחמה פה זה פורום! אולי במקום להגיד דברים כמו "אנחנו נפתח כמה שירשורים והודעות שבא לנו ואנחנו גם נשלוט" תתחיל להתנהג כמו בנאדם כי יש שני צדדים
3. אבישי סתם שאל למה אתם לא הולכים לפורום באפי כדי לדבר על זה...ונראה לי שהוא די צודק...אם כבר יש פורום באפי למה לבוא לפה ולדבר רק על זה....בשביל לעשות דווקא?? למה זה טוב?? 4. למה אתם באמת לא כותבים בפורום באפי?

SaberTooth

New member
כי בא להם לדבר על באפי פה...

אני לא רואה שכתוב בשום מקום שאסור לדבר בפורום הזה על באפי. זה פורום שמותר לדבר בו על כל נושא שבעולם, לא
נו, אז גם באפי זה נושא.

נכון,

אבל יש פורום באפי...שמיועד לנושא הזה ואתם שמים לב שפה בדרך כלל מדברים על נושאים שאין להם פורום....אז למה סתם לבוא ולדבר על זה...??

Charmed 4ever.

New member
תראי, |חלב|

אנחנו פליטי פורום ניסויים, שם דיברנו יחד בתור קהילת פורומכושפות על כל נושא שבעולם. פורום באפי לא ממש נחמדים, עד כמה שאני יודעת משמועות, אז הם כותבים כאן. גם כשהם דנו על באפי בלי סוף בפורום ניסויים התעצבנתי כי אני לא רואה באפי ואף פעם לא ראיתי כך שלי אין מה לומר בנושא הזה, אבל הבנתי שהם רוצים לדבר על זה עם הקהילה שלנו ולכן הם רשמו בניסויים, עכשיו, כשאין את פורום ניסויים, עברנו לכאן, כל הקהילה עם כל הנושאים שלנו. תצטרכו להתגבר על זה, לקבל את זה ולהתמודד.

פסדר

עכשיף אתה מדבר לעניין.... מה הק'טע "לקבל את זה ולהתמודד"...אפשר לחשוב...אני לא גירשתי אותכם לשומקום מצידי תכתבו מה שבא לכם גררררררררררררר תפסיק להכליל ילד!

Charmed 4ever.

New member
אבל אבל אבל אבל אבל אבל אבל |חלב|

אבל אני בת! אני ניצי... ניצן. ואני לא מכלילה... השורה האחרונה הייתה אמורה להיות בשביל מי שהעיר להם על הכתיבה על באפי ולמי שגירש אותנו מכאן. אני מקווה שהויכוחים הטיפשיים האלה יסתיימו מהר וזהו.

Kryptonite

New member
זה לא שהם לא נחמדים,../images/Emo168.gif

פשוט הם מדברים על עונות מתקדמות שאני אישית עדיין לא הגעתי אליהם (5-4) וחבל לי להרוס לעצמי את הסידרה.

קלואי1

New member
../images/Emo41.gif מה?!?!?! ../images/Emo41.gif

פורום באפי לא נחמדים?? מאיפה את יודעת, את בכלל לא רואה באפי!!! אני בפורום באפי כבר מלא זמן והם אחלה של אנשים!!!!!!! אם היית גולשת בפורום, מנסה לראות מה יש שם... אז עוד הייתי מבינה. אבל את לא. אז באיזה זכות את מדברת?? הרבה אנשים אומרים שאנחנו סנובים אבל זה לא נכון!! אנחנו מקבלים כל מי שרוצה להצטרף בצורה ממש נחמדה וטובה! פשוט זה פורום ברמה ממש גבוהה, הדיונים שם לפעמים ממש עמוקים.. להרבה אנשים קשה לעמוד בזה ויש אנשים שימצאו את זה משעמם ולכן הם לא כל כך משתלבים. אני יודעת שכשאני באתי לפורום מכושפות אז עם כמה שאני אוהבת את הסדרה הזאת ועם כמה שאנשים באמת היו נחמדים שם היה לי קשה להשתלב בגלל שאני רגילה לפורום באפי, שיש לו חוקים ומנהגים ממש שונים מהפורום הזה. אבל להגיד "פורום באפי לא ממש נחמדים" בלי אפילו לדעת זה ממש טיפשי וזה מכעיס אותי!!!!
טוב, גמרתי להוציא עצבים...

Charmed 4ever.

New member
|חלב|

ממש אין לי מצב רוח לזה עכשיו! אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד ואני אמרתי שממה ששמעתי אנשים שם לא נחמדים. לא קבעתי שאנשים שם לא נחמדים הצגתי את מה ששמעתי מאנשים. וזה היה בסך הכל טיעון כדי לגרום לאנשים להבין שקשה להתחבר לקהילה חדשה רק כדי לכתוב משהו ולאנשים מאצלנו יותר קל לכתוב בפורום שמשמש לנו כפורום אוף. אז לא צריך לכעוס, לצעוק וירטואלית ולהתעצבן. מצטערת. אני שונאת את הזייניקים הבני זונות בביצפר שלי!

buffgirl

New member
אוף רוני, שוש! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני כן בפורום באפי ולי יש זכות להגיד, טוב? כמו שאת לא אוהבת את פורום מכושפות, הרבה לא אוהבים את פורום באפי. אלו שתי קהילות שונות, עם אנשים שונים ולהגיד לך את האמת, למרות שהיתה נו שיחה מאוד ארוכה על זה פעם באיי סי קיו, הקהילה של מכושפות עדיפה בשבילי, בדיוק כמו שבשבילך עדיפה קהילת באפי. אין מה להתווכח על זה.

קלואי1

New member
../images/Emo41.gif דניאלי, ../images/Emo41.gif

אני לא הולכת לפתוח את השיחה הזאת כי אין לי עצבים לריב... אני מסכימה איתך שאלה שתי קהילות שונות ולכן קשה לאנשים ממכושפות להתרגל לפורום באפי, כמו שלאנשים מבאפי (כמוני) להתרגל למכושפות- הסיבה שאני כבר לא כותבת במכושפות... שני הפורומים טובים, למרות שאת חושבת שאני לא אוהבת את פורום מכושפות (וכן, אני יודעת איך קראתי להם..) אין לי שום התנגדות ולא סבלתי בו בכלל... אנשים שנראים די נחמדים (עם יציאות מעצבנות לפעמים) ואני לא הכרתי אותם מספיק בשביל לשפוט.. אותו דבר אתם יכולים להגיד על פורום באפי. חוץ ממך אני לא רואה מפה אף אחד שכתב סדיר בבאפי ושבאמת ניסה להשתלב... זה נורא קל להגיד שאנחנו לא נחמדים. איך אתם יודעים את זה?? אנחנו משתדלים לענות לכל שאלה ששואלים, אפילו אם שואלים אותה 20000000 פעם (נניח עכשיו כששוב התחילה החמישית בביפ צצים מלאנתלפים אנשים ששואלים מי זאת דון ואנחנו תמיד עונים שזה ספוילר ולא כדאי להם להרוס לעצמם). אני לא זוכרת אם כתבתי את זה בהודעה הקודמת או לא אבל קחו לדוגמה את צ'רמד גל, ההודעה הראשונה שלו בפורום אם אני לא טועה הייתה שהוא צריך פרק (109 אם זכרוני אינו מטעני) ואני ישר שלחתי לו מסר ונתתי לו תאיציק ולפני שהספקתי לשלוח מסר כבר מישהי אחרת שלחה לו את הפרק... ככה, בלי להכיר בכלל... לא אכפת לי שתגידו שאנחנו לא נחמדים... ממש לא... אבל אתם לא ניסיתם להכיר אותנו בכלל. תנסו קודם ואז נדבר! ואני מבינה את הצורך שלכם לדבר פה על באפי בגלל שבאמת אצלנו מדברים על העונות המתקדמות יותר. קול. הרווחתם עוד בנאדם שיזיין פה תשכל על באפי... :)

buffgirl

New member
אם כל הכבוד, היא יכולה ../images/Emo80.gifמיוחדת|

לכוב כל מה שהיא רוצה. תפסיקו להתלונן! אתם תקועים איתנו בדיוק כמו שאנחנו תקועים איתכם, אז די.

למעלה