סתם שאלה..

AeroPeek

New member
סתם שאלה..

טוב, אני אפעם לא כתבתי כאן.... אבל ננסה להשתלב
בכל מקרה, במהלך שיחה עם ידידה, אמרתי לה שבעתיד אני בטוח הולך לעשות קעקוע כזה כמו של אנתוני (בתמונה), רק שאני אחשוב קצת על משהו אחר, להיות מקורי, אולי נוסיף RHCP מסביב או משהו.... קיצר, היא אמרה לי שהסמל הזה מזכיר לה נאצים, חשבתי על זה קצת.. ויש בזה משהו.....
אז זה רק היא (ואני שמושפע ממנה) או שבאמת יש דימיון או משהו שמזכיר קצת את הסמל של הנאצים?
דעתכם

AeroPeek

New member
ניצלוש

אתם זוכרים את השיר הזה לפני איזה שנתיים בערך come my baby שהיה ממש להיט? אז זה רק אני, או שההתחלה שלו זה העתק בדיוק מ Pretty Little Ditty??

lollapalooza

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ולשאלותייך- בעניין הלוגו של הלהקה, לא מזכיר לי שומדבר נאצי. לא יודעת. לגבי השיר, שנקרא אגב, Butterfly- זה לא נשמע כמו Pretty Little Ditty, זה Pretty Little Ditty. הם סימפלו אותו בשיר.

AeroPeek

New member
../images/Emo12.gif

דבר ראשון, תודה
לא יודע, אני מסתכל ורואה משהו
ואללה??
לא ידעתי, יש לי אמנם את כל הדיסקים של רד הוט, אבל את הראשונים והישנים יותר אני פחלות מכיר, היום יצא לי לשמוע את כולם (לקח לי 7 שעות, אבל כל שניה יותר מהנה מהשניה
) ופשוט שמעתי את זה ואמרתי "ואי! זה מוכר לי!"...
תודה

DAN1EL

New member
כן.

גם אני פעם חשבתי שזה טיפה מזכיר נאציזם...אבל רק טיפה. :)

lollapalooza

New member
דרך אגב

קעקוע כמו של אנתוני וג'ון הדס- מנהלת העמותה נגד הזנחת ג'ון בפורום 896 (ומשועממת, כן)

AeroPeek

New member
../images/Emo6.gif

חס וחלילה, אני לא מזניח אף אחד מהם, כולם מוכשרים וכולם מעולים
פשוט לא ידעתי שגם לג'ון יש כזה קעקוע...

../images/Emo6.gif

מירית-סגנית מנהלת העמותה נגד הזנחת ג'ון בפורום 896 אבל לג'ון יש מוזר על הקעקוע סמים זה דבר עצוב.

lollapalooza

New member
אוקיי

כל מי שמעוניין להקים וועדה/ עמותה/ וואטאבר, נא לפנות אליי במייל ולציין פרטים.
ההנעלה אינה מתחייבת לאשר שום בקשה. שחוד יתקבל בברכה.

למעלה