סתם שאלה

Night Light

New member
סתם שאלה

מישו יודע כמה עולה כוורת גבס בערך? האם זה מחיר לפי מטרים או לפי חומרים או מה? והאם זה חזק מספיק להחזיק ספרים? והאם אפשר לשלב בזה גם משטח עץ גדול וליצור פינת עבודה מכוורת גבס? יש לי קיר בבית שיש לי בשבילו תוכניות גדולות מאד, אבל אני חייבת לדעת עלויות.

הצופה.

New member
השבוע נכנסתי לחניון

בא אלי העובד הרוסי של החניון ואומר לי תעמוד על הקיר בבקשה אמרתי לו "כל פעם שאני עומד על הקיר אני נופל על הריצפה" לא משנה אף אחד לא היה בבית

Night Light

New member
../images/Emo13.gif

humpty dumpty sat on a wall humpty dumpty had a great fall all the king's horses & all the king's man couldn't put humpty dumpty together again

j a k y

New member
שיפוץ תמונה

התמונה הקודמת לאחר קיצוצים לא מראה הרבה, שינויים במצלמה לתמונה יותר קלה מתקבלת תמונה יותר ברורה,

קרוסלע

New member
בטח שזה מספיק חזק להחזיק ספרים..

שמים על זה גם טלויזיה, קלטות וידאו/די.וי.די.. האיש גבס מחשב לך לפי חומר ועבודה..אבל תכיני לך תכנית של מה שאת רוצה ותעשי סיבוב לקבל הצעות מחיר.. כוורת מגבס זה לא כזה סיפור חחח במקרה יש לנו אורחים שמתעסקים עם זה ביום שבת..תגידי לי מה את רוצה לעשות ואני אשאל כמה זה צריך לעלות.. ואיזה כייף לך ..אני מאד אוהבת את זה..אבל בעלי לא
קרולסע

Night Light

New member
אוה,

אני לא מוצאת כדי לסרוק לכאן, אבל מישהו שלח לי גלויה שכתוב עליה בשחור ובגדול "אחותך בגבס" ומתחת, באדום, בפונט קטנטן "אבל לפחות היא לא מעשנת" אני אהבתי

Night Light

New member
../images/Emo26.gif

מאז שעברנו לכאן, אני מתכננת על הממ"ד, איך אהפוך אותו למשהו יותר נח. כרגע זה חדר מאד מאד לא מטופח. יש בו שתי ספריות בצבעים שונים, משום שירשנו אותן ולא קנינו אותן. ארגז מצעים גדול משמש גם כשידה בשביל המדפסת והרמקולים של המחשב, והטלפון. הטלויזיה, הוידאו, וה-DVD מונחים על עגלה ניידת, ספת נוער שהילדים שלי ממש ממש טינפו בפינה, וכמובן שידה ניידת ועליה המחשב עצמו. חורני משהו. זה בערך מה שאני רוצה. כמובן שזה rough draft. כל המולטימדיה תהיה מרוכזת בארון האמצעי, קלטות וידאו מסודרות במדפים מעל ומתחת, ספרים לכל אורך הצד הימני, ועמדת עבודה בפינה השמאלית. את המיטה המג'וייפת נשאיר איפה שהיא. וכשהילדה תהיה גדולה מדי לישון בחדר הילדים עם הילד, נוציא את המולטימדיה מהחדר והספרים והחפצים שלה ייכנסו למדפים שנשארו, ועדיין ישאר די והותר מקום בחדר לבנות לה גם ארון בגדים. המכשול הגדול שלי הוא כמובן - העדר תקציבים. בתוכנית "עבודת בית" אמרו מתישהו שכוורת גבס יוצאת זולה יותר מעץ, לכן חשבתי להתחיל לבדוק בכיוון הזה. בינתיים החלום קיים.

קרוסלע

New member
נייטילול..

טלויזיה תעבירי לצד ימין וספרים לצד שמאל כדי שמי שיושב בפינת העבודה לא יסתיר למי שצופה בטלויזיה.

Netel

New member
המחשבה מעולה

זה זול אם בונים לבד הקונסטרוקציה היא מפח ועליה מלבישים את לוחות הגבס אחר כך משפכטלים וצובעים זה חזק מאוד-יש לנו כבר 10 שנים ספה כזו (כן,כן-ספה) וקיר עם נישות ממול. אצלנו ה"שיחיה" תיכנן ובנה-אני הייתי אחראית על משטחי העץ שמשולבים כחלק מהמדפים.

למעלה