סתם שאלה

סתם שאלה

בלי שאיזה אלף מעריצות יקפצו לצעוק...זה רק שאלה אוהד חיטמן הומו????

כמה סיבות

סתם שאלה... אבל בעיקרון השירים שלו (המילים) קראתי בבלוג שלו טיפה וזה גם חיזק את הדעה שלי והיום ראיתי תמונה מהדיסק שלו (אם איזה אחד חתיך) שלי דעתי יש שם רמיזות מניות... אבל נשמה לא צריך להתעצבן זה רק מחשבה שלי

ranch22

New member
לא התעצבני....

קודם כל גם אם הוא כן וגם אם הוא לא זה לא אמור לעניין אותנו,זכותו להיות מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה והוא לא צריך להתחשב בנו,אבל אנחנו בכל מקרה מאחוריו. לגבי הדיסק-הייתה בדיסק גם תמונה שארבעה מחזיקים אותו אז גם כאן יש רמיזות?זה רק תמונות אין מה לקחת את זה ברצינות גמורה. לגבי הבלוג-לא ראיתי שם רמיזות ...

אני חושב שראנצ' ענתה בצורה הטובה

ביותר - גם אם כן, גם אם לא - למי בכלל אכפת ומה זה ענייננו? אנחנו כאן כי אנחנו אוהבים את המוזיקה שהוא יוצר. זה פשוט כל כך לא רלבנטי שזה מדהים.

וסתם תשובה...

מה זה משנה, הומו או לא? הוא אומן, יוצר וזמר מדהים, כותב מעלף, מופיע מהמם, ובן אדם מקסים... אז אם הוא יהיה הומו, נפסיק לשמוע אותו, ללכת להופעות שלו, לקרוא בבלוג שלו,ולאהוב אותו? אם השאלה לא הייתה מהמחשבה של האם הוא הומו, כלומר, יש לי סיכוי איתו (שזה מופרך, אבל לא משנה..) אז אני בכלל לא הבנתי למה השאלה נשאלה...

אני בשוק טוטאלי

מה זה אמור להיות, ובכלל מה זאת השאלה הזאת, ומה זה קשור בכלל...?! טוב אני רואה שכבר הגיבו לך על השאלה, מה השעמום עושה לבנאדם!

ranch22

New member
אל תתייחסי

לזה בצורה כזאת ואל תתעצבני-לאנשים משעמם.

יכול ליהות

תראו אני חושבת בדיוק כמוך, זה לא ענינו, והעיקר המוזיקה. אבל אם כבר פתחתם את הנושא הזה גם אני שמעתי שמועות!!!! והכול בגדר השמועות אבל את האמת אני חושב שזה יכול להיות יתברר כנכון , וגם אם כן יש אומנים מכובדים מאוד כמו יהודה פוליקר ועיברי לידר (ואולי אפילו גם הראל סקעת אבל אני חושבת שהוא עדין רחוק מלהיות איתם באותו משבצת) שכולנו יודעים כמה גדולים הם!!! ולי לפחות יש הרבה כבוד אליהם וליצירות שלהם לא חסר מוכשרים, וזה לא משנה את מי הם בחרו לאהוב.

למעלה