החלום בשלמותו.
טוב אז אני רואה שלאף אחד אין תשובה בשבילי, ואולי אין באמת תשובה והדבר היחיד החשוב הוא מה אני הבנתי מזה, אבל בכל זאת אשים פה את החלום במלואו ואם עדיין לאף אחד מכם לא יהיה כל רעיון למה דווקא המספרים האלו אוותר. תודה שחר. שלשום חלמתי חלום צלול מהארוכים שהיו לי עד היום. הצלילות הגיעה מתוך סיוט (חלמתי שרודף אחרי שד והבנתי שאני חולם). בתחילת החלום אני נמצא בתוך אולם קולנוע מלא באנשים אני מתחיל לחפש את היציאה ומגלה שהיא גבוהה, אני משתמש בפקודה קולית שתעיף אותי דרך היציאה החוצה. בחוץ היה מטבח שבו ישבו כמה ילדים אני מראה להם איך אני יכול להזיז מלחייה באמצעות כוח המחשבה אך זה כלל לא מרשים אותם, אני מנסה כמה דברים שקראתי פה באתר כגון צרחות ויצירת סופה, יצירת הסופה לא הצליחה לי. אח"כ יצאתי החוצה וראיתי שאני נמצא במאין שכונת מגורים מלאה עצים ודשאים. אני מנסה לברוא מדריך חלומות אך לא מצליח אני שואל חבר שלי שעומד לידי למה אנני מצליח והוא עונה לי שהוא לא יודע כיוון שהוא כלל לא קשור לעניין הזה. אחרי כמה ניסיונות לברוא מדריך חלומות (שלא הצליחו אבל הפיקו תוצאות מעניינות כגון יצירת חזירים וכלבים ואף הביאו לשם חבר אחר שלי) השמיים ניהיו חשוכים ואני הבנתי שאני מאבד שליטה על החלום, רציתי לנסות עוד דבר אחד ,לקרוא ספר, נכנסתי לחנות של סטימצקי (כמה נוח שהיא הופיע שם פתאום) ולקחתי ספר שכותרתו הייתה "אנציקלופדיית השואה" (?!?) פתחתי את הספר ובתוכו, כפי שציפיתי, הדפים היו מלאים באותיות מבולגנות (אולי אם הייתי מצפה למצוא סדר זה מה שהייתי מוצא?) ברגע זה החלטתי שאני רוצה להתנתק מן החלום ניסיתי לצאת מחוץ לחנות דרך הקיר אך הוא פשוט חסם אותי (מאוד מעצבן!) בסוף יצאתי דרך הדלת. ברגע זה נזכרתי שאני רוצה לעשות עוד דבר אחד לפני שאני עוזב את עולם החלום, לתקשר עם "האני העליון שלי", עצמתי את העיניים ואמרתי שכאשר אפקח אותן אפגוש אותו. פקחתי את העיניים וראיתי משהו זוהר על הרצפה, הרמתי אותו וראיתי שזהו קלף פוקימון?!? כזה שמוצאים בתוך שקיות של חטיפים. איכשהו הבנתי שזהו הפוקימון הכי מפותח שיש (שוב?!?) ועל הקלף היה כתוב: במקום שאתה 3 אני 4, במקום שאתה 9 אני 19. ואז הקלף איכשהו הפך למאין מכשיר קשר ביני לבינו וקול שלישי שאל את האני העליון שלי למה הוא לא בא לבקר בצבא (אני מתגייס עוד מעט) והוא ענה לו משהו על כך שאין לו גוף פיזי לבוא לבקר איתו. רציתי לסיים את השיחה ואמרתי בי שחר, והוא ענה לי בי בחזרה עם השם/כינוי שקראו לי בבית ספר. עמדתי במקום ואמרתי עכשיו אני מתעורר הרגשתי איך אני נוסק כלפי מעלה והופ התעוררתי.