סתם שאלה

RVD אביב

New member
שמע...

לפני שנתיים כולם היו טסים לקוס, לפני שנה זה התחלק חצי לקוס חצי לאיה נאפה מישהו שהיה גם בקוס וגם באיה נאפה אמר לי שאין מה להשוות בכלל... איה נאפה קצת יותר יקר אבל הרבה יותר שווה השנה כמעט כולם טסים לאיה נאפה ולא לקוס תעשה את החשבון לבד

1אניטוש

New member
איה נאפהה The Best!!!!

שווה כל אגורה!!! אם היה לי מספיק כסף..הייתי טסה שוב!! רק שבוע עבר ואני משתגעת מרוב געגועים לחופש האמיתי!

עשיתי את החשבון

וגיליתי שהעניין רק הופך את קוס לשווה יותר, כי יש פחות ישראלים, אז יש פחות אנטישמיות, ויש יותר שבדיות, ויש יותר כיף, ויש יותר הכל וזה גם פחות יקר וזה שיש שם פחות ישראלים מאז, זה לא אומר שהמקום השתנה אני מאמין שהמקום נשאר אותו מקום מטורף ואולי אפילו יותר טוב, כי הייתי שם רק פעם אחת לפני 3 שבועות ונהניתי כל כך שלקח לי שבוע וחצי (!) לעכל שאני בישראל חזרה איה נאפה מפוצצת ישראלים יש שם כל כך הרבה ישראלים שזה לא משנה כבר ללכת לאילת כשאני הולך לחו"ל אני הולך כדי לברוח מפה ולהתפרק, לא כדי ללכת ברחובות ולראות את כל השכבה שלי, או לפחד מאנטישמיות מטורפת ומבעלי מועדונים לבנונים שונאי ישראל קוס זה מקום מטורף ולא מלא שנאה לישראלים כמו שיש בנאפה

ziv2002

New member
תשמע אחי...

אני מכיר ילדים שהיו גם בקוס וגם בנאפה ואמרו לי שנאפה יותר טוב,אני אישית לא הייתי בשתיהם (בעז"ה יוצא ב18 לנאפה). אבל אתה יוצא פה יצור סך הכל כי לא היית בנאפה אז אתה לא יכול להגיד בברור שקוס יותר טוב מנאפה-מה שאתה נראה לי עושה עכשיו זה מנסה לשכנע את עצמך לא לצאת מבואס שהיית בקוס ולא בנאפה,לא שאני אומר שקוס זה גרוע או משהו,אבל אתה מבין למה אני מתכוון...

למעלה