סתם שאלה

ketas

New member
סתם שאלה

שמעתי (נראה לי אפילו קראתי פה איפשהו בפורום) בגרין דיי מוציאים את give me novacaine כסינגל..זה נכון? אם כן זה באסה...כי הוא שיר קליט ואנשים בטח יתחילו לחרוש עליו ולאט לאט הוא יתחיל לצאת מהתחת כמו wake me up whan september ends ו"בולברד"...באסה. אגב, אולי נעשה שרשור של המלצות שירים? רצוי לא מהדיסק האחרון.

מה קשור האורך?

אם הוא טוב אז הוא טוב, האורך לא כזה מפריע.. הוא עושה את השיר מיוחד..

rebel girl

New member
דווקא האורך סבבה כי...

זה כזה כמו מחרוזת שירים ושמים לב איפה כל קטע נגמר,אז זה דיי סבבה זה כמו לשמוע כמה שירים ביחד

BlueBeIl

New member
הממ... זה יותר כמו חמש שירים בטראק

אחד הם משתנה כל הזמן אז זה לא ארוך ומשעמם

yaelrs

New member
מה קשור האורך?

זה לא ממש משנה האורך כי כל קטע שונה וזה כמו לשמוע חמש שירים שונים, ולדעתי זה אחד השירים הכי טובים בדיסק...

RuNoOsH

New member
|שמשש|מה? הם עושים עוד סינגל?

חשבתי שרק ארבע הם עושים, וזהו...

ketas

New member
מוזר דווקא את ג'יסז

קודם כל זה לא שיר קליט במיוחד...יענו, אנשים שלא חולים על גרין דיי (או על הסגנון לפחות) לא ממש יתחברו לדעתי. דבר שני, איך אפשר בכלל לעשות קליפ לדבר הזה? קליפ של תשע דקות? מוזר.
אבל השיר מצויין לדעתי.

BlueBeIl

New member
אני התפלאתי שהם לא הוציאו אותו קודם

כי בכל הביקורות שהתפרסמו לפני ובזמן שהדיסק יצא השיר הזה הוזכר... הוא עשה הרבה באז כזה סביב האלבום, שיר של 10 דקות, ג'יזס אוף סוברביה.... ועל הומקאמינג למשל לא דיברו. זה דווקא שיר די קליט...

GD ROCKS

New member
....

וויק מי אפ זה 7 דקות אז זה לא כזה בעיה לעשות קליפ ארוך. חוץ מזה זה נשמע טוב כי הקליפ יהיה על כל הסיפור של הדיסק... ותאמיני לי זה טוב שהשיר לא קליט! נמאס כבר מכל הקטע שפתאום כל העולם אוהב את גרין דיי.. חלאס!

יאצוק

New member
מה אכפת לך?../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אותו דבר יכולים להגיד עליך... שפתאום כל העולם אוהב את גרין דיי. זה רק מראה שהם להקה אמיתית וטובה!

GD ROCKS

New member
אכפת לי...

כי זה כבר מעצבן שחצי שכבה <ורובן פקאצות> מתחילים להגיד לי "ואיייייייי איזה יפה השיר החדש שלהם" "ואיייייייי אני חולה עליהם" "ואייייייי תצרבי לי את הדיסק" <כן בטח..> זה מטריף אותי כי זה לרוב אנשים ששומעים בריטני/ביונסה ושאר הדברים האלה, ושלא מבינים בגרוש משהו על מוסיקה..

יאצוק

New member
עובדה שהם מבינים בחצי גרוש...../images/Emo54.gif

על מוסיקה אם הם שומעים גרין דיי. ולמה להיות כזה!? מפריע לך שאנשים אחרים אוהבים מוסיקה שגם את אוהבת. זה לא נחמד..

יאצוק

New member
בלע התבלבלתי עם כל הזכרנקבה..../images/Emo54.gif

בקיצור, אם את/ה בן/בת- נא לקרוא כאילו זה מכוון למין שלך.

GD ROCKS

New member
נו באמת...

איזה שירים הם שמעו כבר של גרין דיי? בולבארד ווייק מי אפ... אם זה לא פאקצות אין לי בעיה... אבל אם כן....
כי הן מתעסקות רק במראה ורק בפוזות שהן שומעות רוק ובדיוק אתמול דיברתי עם מישהי עליהם והיא התחילה להגיד לי שוייק מי אפ שיר מ-ה-מ-ם אבל היא ראתה תמונה שלהם והם מזה מפחידים ושהם מכוערים.
ואולי באמת זה לא נחמד ואני לא נחמדה.. אבל כזאת אני מה אני יעשה

למעלה