סתם שאלה

**Blue-Lagoon**

New member
סתם שאלה

אחרי שהיה לנו דיו מעמיק היום בביולוגיה מה עדיף להיות וטרינר או רופא וחצי כיתה אמרה שעדיף רופא כי יותר עצוב אם כלב או חתול או כל חיה אחרת מתה מאשר שבן אדם ימות. מה דעתכם?

Anatu§h

New member
מיאוו ?

לדעתי יותר עצוב כשאדם מת... מוזרה שכמותי אבל אני עדיין חושבת שעדיף רפואה.. מוטרינריה.. גרררר...

השתגעתי ????????

להיות רופא זה ללמוד רפואה ולהיות שקועה בספרים למשך 8 שנים אתה קולט 8 שנים 8 , 8 , 8 , 8 , אני בקושי מסתדרת על ה9 שנים שאני לומדת ואתה עוד רוצה להמשיך ללמוד גם אחרי הבית ספר לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא אבל וטרינר זה סבבה:) מיכל

Alin ;-)

New member
רק שתדעי

רק שתדעי שבשביל להיות וטרינר צריך ללמוד 11 שנה

אם כבר לומדים אז צריך להינות מזה

לכן הייתי מעדיפה להיות וטרינרית ולא רופא אם כבר !! ! ! ! ורק שתדע לא לומדים 11 שנה בשביל להיות וטרינר @ ! ! ! ! ! מיכל:)

Alin ;-)

New member
לא נכון

היתה לי אפשרות ללכת ללמוד בתיכון למקצוע רפואה כי רציתי ללכת להיות וטרינריט אבל ראיתי שכאשר מסימים תיכון צריך ללמוד 4 שנים רפואה בכלל לאחר מכן עוד 5 שנים רפואת חיות ולאחר מכן שנתיים התנסויות וסדנאות

**Blue-Lagoon**

New member
זה ממש לא נכון

כי אמנם צריך ללמוד 8 שנים בשביל זה אבל זה רק ב4 שנים הראשונות או משהו אחר כך מתחילים לעשות סטאג´ים וכאלה אז זה שונה...

night_wish

New member
כאן זה מגיע לקווים אישיים!!

שלום לך בלו לגון ושאר חברי הפורום וערב טוב. העלת נושא לוויכוח, לפחות בעייני משום שאני מגבירה ביולוגיה והשאיפה שלי היא להיות וטרינרית. אז, אני מניחה שכבר כאן אתה יכול לראות שאני חושבת שעדיף להיות וטרינרית והנה הם טיעוניי: כשחיה חולה היא אינה יכולה להגיד מה כואב לה ולמה, היא אינה יכולה ללכת בעצמה לרופא ותלויה לחלוטיין ברחמי בעלייה. ולעומתה האדם, כחיה אשר יודעת לעמוד בזכות עצמה והיינה מודעת לעצמה יותר מאשר חיית מחמד, האדם יכול להגיד למה ומתי הוא חש ברע, הוא יכול לטפל בעצמו וללכת בעצמו לרופא. ןבנוגע למה יותר עצוב, דעתי היא שזה תלוי מי האדם ומי היא החיה אם זה אדם קרוב וחיית המחמד שלך, אז זה אותו הכאב. אך, אני אישית אכאב יותר וכנראה אבכה ממות חייה בעוד שמוות של אדם יצער אותי הרבה פחות (אני מתכוונת כאן למקרים לא קרובים אליי אישית). ערב טוב לכולם *משאלת לילה*

**Blue-Lagoon**

New member
כמוני..

אבל בניגוד אלייך אני ממש אבל ממש לא מתכוונת להיות וטרינרית זה כל כך עצוב ואני בטוח אבכה אם חיה תמות בעוד שבמדא כשהתנדבתי זה כמעט ולא השפיע עליי וראיתי דברים...

אני חושבת ש...

עם כל הכבוד וההערכה שיש לי אליהם(רופאים ווטרינרים) אני חושבת שאף אחד מהם לא עדיף- תחשבו זה אחריות על חיים. "זו זכות להיות חיים"(אביב גפן המוכשר) ואתה אחראי על הזכות הזו זה פשוט מפחיד!!!!!!!
זהו שלכם תמיד רובין

liran b

New member
מממ שאלה חמודה....

הכי טוב להיות טייס!! הרבה כסף רואים עולם....... מה רע? אבל להיות רופא..

מיכל17

New member
ברור רופא!!

ברור שעדיף להיות רופא.. מה השאלה בכלל??! במלא יש אנשים כמו למשל תאילנדים שאוכלים את החיות האלו ... וחיים של בני אדם בהרבה יותר חשובים מאשר של בע"ח...

sweet heart

New member
בדיוק לפני כמה ימים דיברנו על זה.

והתשובה הברורה שלי הייתה כמובן:
כי: אני לא יודעת למה, אבל פשוט עצוב לי יותר לראות חתול נדרס מאשר בנאדם. כי בנאדם מבין מה קורה בכביש ואומרים לו להזהר, והוא מבין שצריך להזהר ולהסתכל ימינה ושמאלה, אבל חתולים לא. וזה פשוט חבל לי עליהם. וגם כאלה שמתעללים בהם... זה אני לא יכולה כבר! זה מוגזם! אני לא מבינה איך בנאדם יכול לבוא ולדקור כלב מסכן שמשוטט ברחובות! בקיצור ראיתי פעם או פעמיים אנשים שהתחילו להתעלל בבע"ח שלהם וקראתי לצער בעלי חיים ולקחו מהם את החיות הפצועות והמסכנות.. כל כך עצוב היה לי.. בקיצור, אני הייתי הולכת ללמוד להיות וטרינרית. מרינה

hevy_britny

New member
ווף הרגל שלי..

לדעתי זה קשור מאוד בבנאדם שאתה אם אתה יכול לסבול דם ולהיות עירני מאוד הרבה זמן וגם אם יש לך סימפטיה לחיות אבל לא גדולה מידי כדי שתתאבל על כל חיה פצוע אני אישית לא זה ולא זה ..אני אהיהזבלן

למעלה