סתם שאלה

mili999

New member
סתם שאלה

בדיוק שמעתי בתוכנית יעוץ ברדיו על בת 24 שאבא שלה לא מרשה לה לישון אצל החבר שלה, אחרי הרבה בעיות הוא הסכים לפעם-פעמיים בשבוע (לא דתיים). איך זה היה אצלכם?

J-סיקה

New member
../images/Emo12.gif סתם ../images/Emo32.gif

כשבחורה בגיל 24 עדיין גרה בבית ושואלת את דעתו של אביה מתוך העובדה שהיא גרה אצלו בבית היא צריכה לקבל את מרותו אם לא טוב לה תמיד אפשר לצאת מהבית אנחנו עברנו לגור יחד חודש אחרי הכרות !!! כדי למנוע מצב של חוסר פרטיות

mili999

New member
וואו

חודש זה ממש מהיר, כל הכבוד! גם אני גרתי עדיין עם ההורים, אבל הם רק עשו קצת פרצופים. נשמע לי מוזר שבת 24 רבה עם אבא על זה. זה אחד מהרגעים שאנחנו אומרים ש´אנחנו לא נהיה ככה´

שמופית

New member
למזלי אף פעם לא נתקלתי

בבעיה הזו
לא פרצופים ולא ריבים....

*שיר

New member
למזלי לא יכולתי להתקל בבעיה הזו

אני גרה בדירה משלי (עם שותפים כמובן) מגיל 19...

*שיר

New member
כן, הכל התחיל מהצבא בעצם ../images/Emo13.gif

שירתתי בבסיס פתוח וזה היה בלתי אפשרי לחזור כל יום הביתה, אז שכרתי דירה עם עוד שותפים. ואח"כ אוניברסיטה וכו´. ברגע שיוצאים מהבית
קשה מאוד לחזור. אני ממש אוהבת את העצמאות הזאת - זה לא שאני לא קשורה למשפחה שלי
, אבל אני פשוט אוהבת שאני מנהלת לעצמי את החיים ואני אחראית על עצמי..

להורים שלי לא היה הרבה בררה

לירון משדרות ואני מראשון , כך שבהתחלת הקשר היינו נפגשים לרוב בראשון והוא היה חוזר הביתה בלילה, לאחר כחודש שראינו שהעניין הופך לרציני, זה היה ברור שאי אפשא להמשיך בצורה כזו , והתחלנו לישון אחד אצל השני

אתי@

New member
אני מאלה שלא משאירים להורים הרבה

ברירות
חוץ מזה שההורים שלי ליברלים ומבינים שהיום העינים מתנהלים אחרת, לא כמו שהיה בזמנם...

dorlim

New member
ואצלנו....

אני גרתי בדירה משלי בירושלים (דירה של המשפחה, לא שלי... לצערנו!) ודורון אצל ההורים בהוד השרון ומייד על ההתחלה ישנו אחד אצל השני(ה). כבר בדייט הראשון שלנו הוא ישן אצלי

למעלה