סתם שאלה

מור1000

New member
סתם שאלה

אבל למה שמו את נמלטים וthe l word באותה שעה?? זה ממש מעצבן

באמת סתם תשובה. סתם תשובה מפגרת

נמלטים וישנם בנות זה בכלל לא אותו הקהל. ויש מלא סדרות מצוינות ביס פלוס והרבה סדרות חדשות ביס סטארס אז יוצא שבמקביל. עדיף מהוט שאין שום דבר לראות. ושרוניייייייייי הסתומה - תרגיעי. לא כולם מובטלים ובטלנים כמוך שרואים כל היום טלביזיה כי אין להם חיים לנו השידורים החוזרים עוזרים. בטח את מובטלת שחיה על חשבון משלם המסים אבל עדיין לבושה כמו פרחה וצובעת את השער וקונה יס מקס כי אוהבת לפנק את עצמה. לכי חפשי.

gilriv

New member
למה לקלל

- את נמלטים אתם יכולים לדחות לשידור חוזר

תקשיב לי טוב יחתיכת מטומטם שכל היום

יושב ועושה ב.. שתכיר אותי תדבר יטמבל אני לעומתך מוצאת זמן לדברים שאני אוהבת ובפעם הבאה שתדבר תחשוב טוב טוב מה להגיד ופרחה תקרא לאחותך לאמא שלך ולכל המשפחה שלך ולידעתך אני ממש לא מובטלת אלא חיילת בת 19 שלא כמוך בת 30 יושבת כל היום בפורמים אלא משרתת את המדינה נראה לי שמי שמובטל זה אתה ואין לי יס מקס יטיפש לך תמצא חיים משלך במקום להידחף לחיים של אחרים. וזה כן אותו קהל כמו שאני רואה ישנן בנות אני רואה גם נמלטים טיפש בלי שכל.

פחחחח משרתת את המדינה

הרי בצבא יש לכל הבסיסים יס, אז בטח את פקידה שלא עושה כלום חוץ מלהכין לבוס שלך קפה וכל היום רק רואה טלויזיה. תקשיבי טוב פרחיה, אנחנו כן רוצים את השידורים החוזרים. אנחנו עובדים כל היום (לא כמוך שרק אלוהים יודע מה את עושה. אולי את המזרון הפלוגתי, לא יודעת) ועובדים קשה לא אוכלים חינם כמוך. צבא זה קייטנה מותק לעומת העולם האמיתי, בעולם האמיתי יש חיים, יש עבודה ואין זמן לראות הכל כדי להתלונן על שידורים חוזרים, אז תרגיעי את עצמך ומהר. רק בסוף שבוע יש זמן לראות תוכניות שלא הספקנו. מה לעשות יש חיים ועבודה - ועבודה קשה לא להכין קפה. ואם אין לך מקס ואת מתלוננת שיש יותר מדי שידורים חוזרים סימן שאת באמת בטלנית כי לאנשים עובדים אין זמן לראות הכל.

snier1991

New member
אין כרגע יס בבסיסים יש מריבה בינהם

הצבא לא משלם או משהו כזה ועדין לא הבנתי מה אתה רוצה ממנה היא לא אמרה "למה צריך את השחים?" היא אמרה שיש הרבה ובאמת אין הרבה היגיון בלוחות השידורים של יס יס פלוס לדוגמא הוא הלוח המבולגן ביותר שראיתי! אז ההודעה שלה הייתה רלוונטית ביותר ושלך מאד מוזרה בלי קשר קיללת אותה בלי שום סיבה כנראה הולך לך חרא בחיים אתה כל היום עובד ועדיין לא מצליח לממן יס מקס למרות הרצון העז שלך אז אתה פשוט צורח ומקלל חילות בלי שום סיבה הגיונית

מותק היית מת להרוויח מה שאני

מרוויחה בשבוע בתור משכורת חודשית. אני יכולה להרשות לעצמי עשרה יס מקסים, אבל לא קונה מתוך עקרון וגם כי לא צריך כי אני לא חולת טלויזיה כמו שירנייי. אני מצטערת אבל ילדה פרחה כמוה שיודעת רק להתלונן לא צריכה להיות בפורום כזה. מזכירה לי את כל המטומטמות האחרות הפקאצות שנמצאות בפורומים וכותבות את השם שלהן עם אלפי אותיות בשם. שם של פרחה, כותבת כמו פרחה, שתעוף ולאלתר. אם אתה לא מוצא את ההגיון בלוח של יס פלוס, אז אני מרחמת עליך. זה לא לוח כזה מסובך.

ih10

New member
שכחת לקחת את הכדור?

בתור מישהי שרק נרשמה לתפוז לפני 5 דקות זאת חוצפה להיכנס לפורום ולהתחיל לקלל אנשים, עדיף שתחפשי משהו אחר לעשות ותעזבי אותנו בשקט

אז זהו שלא

אני משרתת ביחידה קרבית תאמיני או לא (זה לא כל כך מעניין אותי) והדיבור הזה זה בגלל שאף אחד לא יודע מי את אז לא נורא יש רופאים שיעזרו ויש כדורים שאת יכולה לקחת את לא שווה התייחסות שלום ולהתראות

מ י ה2

New member
דיי עצוב....

שאישה בת 30 ,אין לה משהו יותר טוב לעשות בחיים.

מור1000

New member
=S

מה העצבים?? ובאמת למה לקלל??? ולפי הדיבור נראה לי שאת פרחה...

gilriv

New member
טוב גמרנו תשלימו וזהו

אתה בטח לפי הכינוי חדש בפורום YES ?אין לך בטח YES ...אז הודעתה שהסידרה עתורת השבחים! תהרס בידי רשת ערוץ2 עכשיו אני מספיק ברור ,

למעלה