סתם שאלה...

סתם שאלה...

מה כל-כך טוב בשינקין? זאת אומרת, מה יש ברחוב הזה שגורם לכם לאהוב אותו כל-כך? מה גורם לו להיות הרחוב הכי מדובר בתל-אביב? איך זה הגיע למצב שיש אתר אינטרנט שלם על... רחוב?

סתכלי באתר ותביני.......(כנסי)

בואי אני יגיד לך בכמה מילים: זה לא סתם רחוב זה רחוק של סלבס שלא רק מסתובבים שם גם גרים שם, שזה כבר מעורר חשק לבוא לשם בלי הפסקה וזה לא סתם חנויות זה ים של חנויות .... זה לא סתם רחוב יש מלא אקשן שם וגם זה מקום יפה לפי התמונות שראיתי יחסית לסתם רחוב ונחמד לראות שיש כמה אנשים שאכפת להם מהעיר שלהם, בדרך כלל תמיד יש אנשים שאומרים אני מת לעבור עיר וסוף סוף כמה אנשים מחליטים להקים אפילו אתר ולהשקיע בו ולעריך את איפה שהם חיים וזה יפה לראות את זה....... אין הרבה כמוהם

כל הכבוד יובל ואביגיל =)שירבו כמוכם

הם אפילו נוסעים עד חו'ל לקידום האתר ....היית מאמינה? רק אנשים עם לב ענקי ונשמה גדולה עושים את זה =) ואפילו פתחו פורום כדי לענות לך השאלות ראית מזה? חח סתם אני צוחקת, אבל דוגרי כל מקום הכי מעפן בעולם שתחליטי להשקיע בו כמו שהם עשו את תראי שאת יכולה גם את להפוך סתם מקום למשהו ענקי.... כי כמו שאמרת זה היה בהתחלה סתם רחוב תראי למה זה הפך? אנשים היו מתים לגור שם

תכלס, למי אכפת שיש שם סלבס?

וחנויות, יש גם באלנבי. מי רוצה לגור באלנבי? אני פשוט חושבת שזאת נהייתה אופנה לשבת בבית קפה פלצני ולהיות נורא תל-אביבים... אני מודה- זה אחלה מקום. יש שם אחלה חנויות ודברים שלא מוצאים בהרבה מקומות... אבל אני חושבת שקצת נסחפנו כאן עם הקטע...

שמעי, הם השיקעו וזאת התוצאה לכך

והקטע עם הסלבס זה היה בצחוק אבל עדיין זה מושך אנשים להגיע וחוץ מיזה מה רע באופנה שכזאת לשבת בבית קפה.. תראי, עם הרבה אנשים כן באים לשם וכן אוהבים את המקום ואפילו מתים לגור שם אז יש משהו במקום הזה שאין באף מקום, כי אנשים שם השקיעו ותראי למה זה הפך .... אולי הם נסחפו אבל זה לטובה מה רע בלעריך חלקים שיש לך בעיר שאתה חיי?

xydoit

New member
אני בעד לפתוח אתר לדיזנגוף סנטר

והסביבה. לא להפריד בין הרחוב לשכונה.

למעלה